18/7 2022

LIGE PÅ: 16-årig Brøndby-talent imponerede vildt

Brøndbys Oscar Schwartau og Viborgs Lucas Lund er de to spillere, som LIGE PÅ-panelet har sat flest plusser ud for efter første runde i Superligaen.

Brøndbys Oscar Schwartau og Viborgs Lucas Lund er de to spillere, som LIGE PÅ-panelet har sat flest plusser ud for efter første runde i Superligaen.

Superligaen Mesterskabsspil

23. runde
søndag 14:00

BIF

vs

VFF

16-årige Oscar Schwartau har haft nogle vilde måneder. Og det kulminerede i aftes med debut - endda i startopstillingen - for Niels Frederiksens tropper.

Og den gode indsats blev bemærket - også i bold.dk-podcastens LIGE PÅ-panel.

- Det var dybt imponerende,  at han kunne gå ind med den ro og spille 10’er-positionen. Da jeg var 16 år, kunne jeg knapt nok smøre min egen rugbrødsmad, så han er absolut den, der fortjener flest plusser i min bog i denne runde, siger Lasse Fosgaard.

Hans kollega i LIGE PÅ-studiet har sat endnu flere plusser ved Viborg-keeper Lucas Lund.

- I foråret snakkede vi meget om, hvor sløje de var i de første runder. Det er omvendt i denne første efterårsrunde, hvor flere keepere viste høj klasse - ikke mindst Lucas Lund.

- Jeg trænede ham i Viborg, og jeg har altid været dybt imponeret over, hvor stærk han er. Også mentalt efter han rendte ind i en svær skade. Han kan blive blandt Superligaens allerbedste målmænd, mener Jesper Christiansen.

Podcasten, som er betalt og sponsoreret af Discovery+ samt MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box, kan høres herunder.

Læs også

LIGE PÅ: Sisto er gået fra darling til forhadt

LIGE PÅ: FCK's fanmarch kan have kostet sejr

LIGE PÅ: Brøndby bør hente Mistrati og Wass

LIGE PÅ: Silkeborg bør gå efter AGF's anfører

LIGE PÅ: Pione Sisto har aldrig været ringere

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0