22/1 2022

Leverkusen hjemme ydmygede Mads P. og co.

Det endte i en 5-1-afklapsning, da Augsburg med Mads Pedersen i startopstillingen besøgte Leverkusen i Bundesligaen. Moussa Diaby blev noteret for et flot hattrick.

Det endte i en 5-1-afklapsning, da Augsburg med Mads Pedersen i startopstillingen besøgte Leverkusen i Bundesligaen. Moussa Diaby blev noteret for et flot hattrick.

Bundesliga

20. runde
FT

LEV

5 - 1

AUG

9'
1 0
Karim Bellarabi
Mål
24'
2 0
Moussa Diaby
Mål
62'
2 1
Arne Maier
Mål
65'
3 1
Moussa Diaby
Mål
69'
4 1
Moussa Diaby
Mål
81'
5 1
Lucas Alario
Mål

Det var et opgør mellem top og bund i Bundesligaen, da Bayer Leverkusen lørdag hjemme spillede Bundesliga-opgør mod Augsburg.

Således lå værterne inden opgøret på ligaens tredjeplads, mens gæsterne, der startede med Mads Pedersen i venstre side af midbtanen, indtog ligaens 16.-plads.

Og kampen startede aldeles fremragende ud for hjemmeholdet.

I kampens tiende minut blev Mitchel Bakker fundet bag Augsburgs forsvar med en skarp stikning, og herfra kunne hollænderen sende en flad bold indover, som Karim Bellarabi let kunne sparke i mål til 1-0 til Leverkusen.

Augsburg responderede nogenlunde på føringsmålet, og i det 14. minut var Arne Maier tæt på at bringe balance i regnskabet, men Hradecky i Leverkusen-målet klarede den flade afslutning til hjørne.

Det skulle dog blive endnu bedre for værterne i første halvlegs 24. minut.

Her var det Moussa Diaby, der blev fundet med en knivskarp frispilning af Amine Adil, og så kunne Diaby ellers uden de store dikkedarer bringe hjemmeholdet på sejrskurs med 2-0.

Generelt fik Augsburg ikke sat meget sammen i en første halvleg, hvor værterne var i fuld kontrol, og hvor det var tættere på 3-0 end 2-1. Holdene kunne dog gå til pause med 2-0.

I anden halvleg vedblev værterne at dominere spillet, men forunderligt nok fik Augsburg reduceret, og det var med en tidligere Superliga-profil i en uheldig hovedrolle.

Lukas Hradecky i Leverkusen-målet så skidt ud, da han nærmest med et bagger-slag på et ufarligt fripark sendte riposten ud til Augsburgs Arne Maier, der nemt kunne gøre det til 1-2 og håb for gæsterne.

Det håb skulle dog vise sig at holde i yderst kort tid. Moussa Diaby fordoblede nemlig sin målscore, da han i det 65. minut kunne udnytte en ripost fra målmand Gikiewicz og nemt gøre det til 3-1 for hjemmeholdet.

Føringen blev udbygget blot fire minutter efter. Her blev Moussa Diaby nemlig hattrick-helt, da han udnyttede en frispilning efter et fremragende Frimpong-raid og kraftfuldt lukkede opgøret til 4-1.

Det umulige udviklede sig til det nærmest ydmygende, da Lucas Alario i det 81. minut ekstremt elegant med hælen sendte bolden mellem benene på en uheldig Gilkiewicz, der måtte se kampens femte scoring gå i nettet bag ham.

Med resultatet ligger Leverkusen nu på Bundesligaens tredjeplads, mens Augsburg ligger på 16.-pladsen på den ærgerlige sidde af nedrykningsstregen.

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0