19/5 2021

Leverkusen har ny cheftræner på plads

Bayer Leverkusen har onsdag præsenteret deres nye cheftræner, hvor Gerardo Seoane har fået en kontrakt frem til 2024. Han kommer til fra Young Boys.

Bayer Leverkusen har onsdag præsenteret deres nye cheftræner, hvor Gerardo Seoane har fået en kontrakt frem til 2024. Han kommer til fra Young Boys.

Champions League gruppe F

2. runde
onsdag 16:45

ATA

vs

YB

Onsdag var der nyt fra Leverkusen, da de præsenterede personen, der skal stå i spidsen for mandskabet i de kommende tre år.

Her er valget faldet på Gerardo Seoane, der kommer til fra Young Boys. Han har fået en kontrakt frem til sommer 2024, meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Med Gerardo Seoane vil vi igen være offensive i den kommende sæson. Han har vundet det schweiziske mesterskab tre gange i træk med Young Boys og vandt pokalen i 2020 med en attraktiv og offensiv filosofi.

- Vi har længe defineret os med en aggressiv, dominerende og teknisk krævende spilletid. Og vi vil udvikle videre på denne måde sammen med Gerardo Seoane i de kommende år og få succes, udtaler sportsdirektør Simon Rolfes.

Seoane overtager tøjlerne hos Leverkusen efter Hannes Wolf, der har været midlertidig cheftræner siden marts, hvor Peter Bosz blev fyret.

42-årige Gerardo Seoane har haft ansvaret for Young Boys siden 2018, hvor det i alt blev til fire titler.

Læs også

Leverkusen sikrede EL i remis med Union B.

Leverkusen forlænger med 18-årig komet

Leverkusen-chef: Bosz tænkte kun på én ting

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0