12/12 2019

Lettet Dalsgaard: Vi skal dræbe kampene

Henrik Dalsgaard var lettet over, at Brentford lykkedes med at hive sejren i land mod Cardiff onsdag aften. Det holdt nemlig rigtig hårdt.

Henrik Dalsgaard var lettet over, at Brentford lykkedes med at hive sejren i land mod Cardiff onsdag aften. Det holdt nemlig rigtig hårdt.

Championship

21. runde
FT

BRE

2 - 1

CAR

25'
1 0
Bryan Mbeumo
Mål
46'
2 0
Ollie Watkins
Mål
64'
2 1
Marlon Pack
Mål

Brentford var foran med 2-0, men kom alligevel under hårdt pres, da klubben onsdag aften mødte Cardiff i den næstbedste engelske række.

Cardiff reducerede Brentfords føring efter 64 minutter, og resten af kampen var et stormløb mod Brentfords felt. Men Brentford afværgede og vandt 2-1.

- Vi kæmpede med alt, hvad vi havde, og heldigvis fik vi de tre point, sagde den erfarne dansker Henrik Dalsgaard efter kampen til klubbens hjemmeside.

Han ærgrer sig over, at Brentford faldt i niveau, efterhånden som kampen skred frem.

- Jeg er glad for resultatet, og jeg er glad for de første 30 minutter eller sådan noget. Derefter blev det for meget på deres betingelser.

- De testede os ret meget, men jeg synes, det var os selv, der blev lidt sløsede. Vi holdt ikke fast i bolden, og det gjorde det let for dem at blive ved med at sparke bolden ind i feltet. Det er de gode til, og de har nogle store gutter, siger Dalsgaard.

Han vil gerne have, at Brentford fremover holder fast i intensiteten, selvom føringen bliver på to mål.

- Vi skal være i stand til at dræbe kampene. Vi skulle have scoret det tredje mål, for så havde det været ovre. Vi skal være mere rolige og afslappede med bolden – det havde gjort det lettere for os, siger Henrik Dalsgaard.

Brentford har i løbet af sæsonen arbejdet sig stille og roligt op i tabellen, og klubben er lige nu lige uden for den forjættede top seks, som giver en plads i playoff-spillet om pladserne i Premier League.

Læs også

Brentford på hårdt arbejde i sejr over Cardiff

Capellas: Godt at have Racic tilbage på holdet

Marcondes til Brentford: Jeg udelukker intet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0