2/3 2021

Lerager: Vi gør det svært for os selv

FC Københavns Lukas Lerager erkender, at holdet gør det svært for sig selv ved ikke at kunne lukke bedre af i defensiven.

FC Københavns Lukas Lerager erkender, at holdet gør det svært for sig selv ved ikke at kunne lukke bedre af i defensiven.

Superligaen Mesterskabsspil

25. runde
I morgen 14:00

FCK

vs

FCN

Efter 18 runder i 3F Superligaen er det kun bundholdet Lyngby, som har lukket flere mål ind end FC København.

Senest indkasserede FCK tre mål mod AGF, og midtbanespilleren Lukas Lerager erkender, at holdet giver sig selv problemer, når der ikke lukkes bedre af, og det skal forbedres før onsdagens kamp mod Vejle.

- Vi er nået langt i nogle aspekter af vores spil og har også evalueret AGF-kampen grundigt. Onsdag skal vi fortsætte de gode takter rent offensivt, men der er heller ikke tvivl om, at vi skal være mere stabile defensivt end i de seneste kampe.

- Vi vil blande os i toppen af ligaen, men vi gør det svært for os selv, hvis vi ikke får lukket bedre af. Vi angriber og forsvarer som hold, og den defensive del skal være bedre onsdag end mod AGF.

- Løfter vi os der, så er jeg sikker på, at vi henter tre point, og så kan vi begynde at se frem mod den næste vigtige opgave i Brøndby på søndag. Vi har en bred og stærk trup, så vi skal levere den rigtige fysiske indsats og intensitet, selvom vi har et lidt tæt program lige nu, siger Lerager til fck.dk.

FCK har holdt buret rent i fire af 18 kampe i denne sæson. 

Læs også

Thorup efter 3-3: Træls at stå og diskutere

FCK snød AGF i sidste sek: En kæmpe forskel

Thorup erkender: Vi lukker for mange mål ind

Wind sikrede FCK sent point i vildt topbrag

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0