26/10 2021

Lejesvend får grønt lys: Må møde Liverpool

Liverpools udlejede Sepp van den Berg har fået lov af Liverpool til at spille med for Preston, når de to hold mødes onsdag.

Liverpools udlejede Sepp van den Berg har fået lov af Liverpool til at spille med for Preston, når de to hold mødes onsdag.

Championship

14. runde
I morgen 14:00

NOR

vs

PNE

Onsdag aften tørner Preston og Liverpool sammen i Carabao Cup, og den kamp bliver ganske speciel for den 19-årige Preston-lejesvend Sepp van den Berg.

Han er nemlig udlejet fra netop Liverpool, men tirsdag har han så fået grønt lys til at spille med mod den klub, hvor han oprindeligt er på kontrakt. 

Det bekræfter Liverpool på sin hjemmeside.

- Ja, selvfølgelig skal han spille. Hvis man vil være en god kok, skal man bruge meget tid i køkkenet, så hvilken besked ville vi sende, hvis vi udlejede vores spillere med formålet, at de spiller større kampe, og vi så ikke giver dem lov til at spille dem?

- Vi vil give unge spillere muligheder, og for Sepp bliver det her en fantastisk kamp. Jeg har talt med ham og han ser frem til det, og det er nok det vigtigste, siger Liverpool-assistenten Pepijn Lijnders.

Den 19-årige hollænder er normalt midtstopper, men i Preston bruges han både som højre back og højre kant. Han har indtil videre spillet 17 kampe i denne sæson.

Liverpool-assistenten tilføjer, at man glæder sig til at se Van den Berg, når Liverpool starter op til næste sæson.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0