6/6 2020

Leipzig smed sejren i overtiden

Paderborn scorede til 1-1 i overtiden, da RB Leipzig og Paderborn spillede 1-1 i Bundesligaen. Yussuf Poulsen var ikke med for Leipzig. 

Paderborn scorede til 1-1 i overtiden, da RB Leipzig og Paderborn spillede 1-1 i Bundesligaen. Yussuf Poulsen var ikke med for Leipzig. 

Bundesliga

30. runde
FT

EFR

0 - 2

MAI

43'
0 1
Moussa Niakhaté
Mål
77'
0 2
Pierre Kunde
Mål

Bundesliga

30. runde
FT

RBL

1 - 1

PAD

27'
1 0
Patrik Schick
Mål
43'
1 0
Dayot Upamecano
To gule kort
90'
1 1
Christian Strohdiek
Mål

En ankelskade holdt Yussuf Poulsen ude af RB Leipzigs opgør mod Paderborn, da Red Bull Arena i Leipzig lagde græstæppe til opgøret.

Inden kampen lå Leipzig i en ganske fin position i Bundesligaen på en tredjeplads med to point op til Dortmund på andenpladsen. Paderborn indtager derimod sidstepladsen i rækken og havde hårdt brug for en sejr for at komme væk fra den truende bund.

Det blev en afventende start, hvor ingen af de to mandskaber fik produceret de helt store chancer. Kai Proger forsøgte sig med et indlæg efter fem minutter, men indlægget blev blokeret. Timo Werner forsøgte sig at komme igennem Paderborn-forsvaret efter 17 minutter og trykkede af, men skuddet blev blokeret.

I midten af halvlegen fik Klaus Gjasula et gult kort for Paderborn.

Kort efter kom kampens første mål, og det var hjemmeholdet fra Leipzig, der bragte sig foran.

Efter en hurtig omstilling fandt Timo Werner Patrik Schick på midten, og han kunne ubesværet sende bolden fladt i kassen til 1-0 for Leipzig.

Leipzig fortsatte deres tryk mod Paderborn-målet, og efter 43 minutter blev Dayot Upamecano præsenteret for sit andet gule kort og dermed en tur tidligt i bad. Ved pausen stod der 1-0 til Leipzig.

Paderborn forsøgte sig med nogle sporadiske forsøg lige efter pausen, men kvaliteten manglede for bundholdet.

Generelt var det Paderborn, der sad på det meste af spillet i starten af anden halvleg. Leipzig med ti mand var presset i bund, men holdet var gode til at forhindre Paderborn de helt åbne chancer.

Leipzig havde dog et ganske godt tilbud efter 61 minutter, da Dani Olmo forsøgte sig mod mål. Her diskede Leopold Zingerle i Paderborn-målet op med en god redning og forhindrede en scoring.

Timo Werner fik sig også en god mulighed efter 68 minutter, men han bragede forsøget snært forbi mål.

I overtiden lykkedes det dog Paderborn at komme på 1-1 ved Christian Strohdiek efter en ripost fra Leipzig-målmanden. Det endte med at blive kampens resultat.

Med resultatet er Leipzig nummer tre i Bundesligaen, mens Paderborn fortsat er sidst.

Andetsteds vandt Mainz 05 2-0 over Eintracht Frankfurt, der havde Frederik Rønnow på bænken.

Læs også

Udlejet Schick: Jeg vil gerne blive i Leipzig

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0