22/1 2022

Lazio og Atalanta-remis i taktisk affære

Første halvleg var chanceforladt, anden halvleg havde lidt mere at byde på, men opgøret mellem Lazio og Atalanta endte 0-0 lørdag aften. Joakim Mæhle blev skiftet ind for gæsterne.

Første halvleg var chanceforladt, anden halvleg havde lidt mere at byde på, men opgøret mellem Lazio og Atalanta endte 0-0 lørdag aften. Joakim Mæhle blev skiftet ind for gæsterne.

Serie A

23. runde
FT

LAZ

0 - 0

ATA

Det Olympiske Stadion i Rom dannede rammen om Serie A-opgøret lørdag mellem Lazio og Atalanta.

Hjemmeholdet indtog før opgøret ligaens ottendeplads, á point med Fiorentina på sjettepladsen, mens gæsterne, der startede uden Joakim Mæhle på banen, indtog ligaens fjerdeplads.

Altså et slags topopgør i Serie A. Det kunne man da godt som fodboldfan se frem til med en vis forventningsglæde, men ventede man sprudlende fodbold i første halvleg, blev man skuffet på den store klinge.

Halvlegen udviklede sig til en voldsomt taktisk affære, hvor ingen af holdene gav sig en tøddel, hvad det defensive fundament angik.

Chancer blev det ikke rigtig til.

Ciro Immobile forsøgte sig med et langskud i det 40. minut, men den gik både langt over og langt ved siden af målet, så det var kun absolut logisk, at holdene gik til pause med 0-0.

Joakim Mæhle blev skiftet ind i det 61. minut i en halvleg, der på mange måder var mange gange mere interessant end den første.

Holdene investerede mere i det offensive spil, og det medførte naturligt nok flere områder ledige i de defensive zoner. 

I kampens 63. minut kom kampens hidtil klart største mulighed, da Mattia Zaccagni forsøgte sig med fuld appel fra kanten af feltet, men desværre for ham og Lazio smadrede bolden på stolpen og tilbage i spil

Et par minutter efter var Atalanta så på spil nær Lazio-feltet, og Aleksey Miranchuks følte venstrebensforsøg sneg sig ikke langt forbi stolpen.

Kort tid efter var det så indskiftede Mæhle, der forsøgte sig fra nært hold, men hans forkølede afslutning med venstreskøjten voldede ikke for alvor Strakosha i Lazio-målet problemer.

Som halvlegen skred frem, vedblev holdene den mere offensive tilgang, uden at det for alvor blev sprudlende angrebsfodbold. 

Kontrasten til første halvleg var dog mærkbar, og det bidrog til en række mindre muligheder, der ikke for alvor blev farlige.

Dermed endte opgøret 0-0, som er et resultat, begge hold vist ikke er voldsomt utilfredse med.

Med resultatet ligger Atalanta fortsat firer i Serie A, mens Lazio kravler op på sjettepladsen.

Læs også

Corona-frygt udskyder Atalanta-tur til Rom

Atalanta-boss: Mæhle måske klar igen lørdag

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0