29/1 2023

Lazio måtte nøjes med et enkelt point mod Fiorentina

Lazio og Fiorentina spillede søndag aften 1-1 i den italienske Serie A. Målene blev sat ind af Nicolo Casale og Nicolas Gonzalez.

Lazio og Fiorentina spillede søndag aften 1-1 i den italienske Serie A. Målene blev sat ind af Nicolo Casale og Nicolas Gonzalez.

Serie A

20. runde
FT

LAZ

1 - 1

FIO

8'
1 0
Nicolo Casale
Mål
49'
1 1
Nicolas González
Mål

Søndag aften stod menuen på Serie A-bold, da Lazio tog imod Fiorentina hjemme i den italienske hovedstad.

Her lagde hjemmeholdet bedst fra land, og allerede efter otte minutter snuppede man føringen, da Nicolo Casale var først over en tilfældig bold i feltet og sendte den sikkert ind helt ude ved stolpen.

Derefter formåede Fiorentina at spille sig mere ind i opgøret, og efter en halv times spil var man tæt på at udligne, da serbiske Luka Jovic samlede en bold op på kanten af feltet og sendte en fin afslutning afsted, som Lazio-keeper Ivan Provedel reddede til hjørne.

På trods af optræk til flere fine chancer i den resterende del af første halvleg, var der ingen af mandskaberne, der formåede at komme yderligere på tavlen.

Lazio kunne dermed gå til pause med en 1-0-føring.

Fiorentina skulle ud og jagte udligningen fra anden halvlegs start, og allerede efter 49 minutter kom den, da Nicolas Gonzalez spillede et-to med Giacomo Bonaventura på kanten af feltet, hvorefter han krøllede den flot ind helt ude ved stolpen.

Kampen var dermed helt åben igen, og begge mandskaber forsøgte at lægge billet ind på sejren.

Efter en times spil var Lazio tæt på, da Felipe Anderson afsluttede lige forbi stolpen, og kort tid efter var man endnu tættere på, da indskiftede Ciro Immobile slap igennem og afsluttede lige forbi kassen.

På trods af en åben slagudveksling i den afsluttende del af kampen, formåede hverken Lazio eller Fiorentina at komme yderligere på scoringstavlen.

Det endte dermed 1-1.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0