9/7 2020

Lasse Nielsen satser alt: Vi skal vinde pokalen

Malmö FFs danske midtstopper Lasse Nielsen ser frem til torsdagens pokalsemifinale mod Mjälby, som danskeren kræver en sejr over.

Malmö FFs danske midtstopper Lasse Nielsen ser frem til torsdagens pokalsemifinale mod Mjälby, som danskeren kræver en sejr over.

Allsvenskan

26. runde
mandag 18:00

HEL

vs

MAL

Lasse Nielsen er sammen med resten af Jon Dahl Thomassons udvalgte for Malmö FF taget til Mjälby, hvor de torsdag aften skal forsøge at spille sig i den svenske pokalfinale.

Lasse Nielsen har spillet samtlige minutter i ligaen denne sæson, hvor Malmö FF efter seks kampe ligger på en syvendeplads lige under torsdagens modstander fra Mjälby.

Alligevel forventer den 31-årige dansker, at Malmö FF sikrer sig finalepladsen.

- Vi er ikke tilfredse med sæsonstarten, og vi vil gerne vinde flere kampe, og det tror jeg, vi gør nu. Det bliver en hård kamp, for Mjälby er startet sæsonen godt, men vi skal vinde, fortæller han til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Pokalturneringen er vigtig for os, for det er et stykke tid, siden Malmö FF har vundet en titel. Vi vil gøre alt for, at vi kan spille os i finalen og tage trofæet med hjem, slutter han.

Lasse Nielsen var selv en del af den trup, der sikrede Malmö deres seneste titel med mesterskabet i 2017.

Læs også

Anders C. om Hjulmand: Posen bliver rystet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0