30/9 2022

Laporta om økonomisk rod: Rigtigt at sælge ud

At sælge selskabsandele og medierettigheder for milliarder var en fornuftig disposition for Barcelona, mener Joan Laporta.

At sælge selskabsandele og medierettigheder for milliarder var en fornuftig disposition for Barcelona, mener Joan Laporta.

La Liga

15. runde
lør 31. dec 13:00

BAR

vs

ESP

FC Barcelona var i pengenød i sommer og valgte at sælge ud af klubbens fremtidige medierettigheder for at få milliarder i kassen.

Præsident Joan Laporta er blevet beskyldt for dermed at gamble med klubbens fremtid i jagten på succes, men det er han slet ikke enig i.

- Desværre var det sådan, at med den forretning, vi overtog, havde vi kun to muligheder. Enten skulle vi bede fansene om flere penge eller også skulle vi sælge ud.

- Midt i en pandemi ville hverken jeg eller andre i bestyrelsen bede fansene om flere penge, så vi blev nødt til at sælge andele for at konsolidere os nu og her.

- Jeg kan berolige med, at vi i et svært marked solgte til en god pris uden at ødelægge klubbens indkomstmuligheder i fremtiden, siger Laporta i et interview med Sport.

Barcelona har netop præsenteret et overskud på 728 millioner kroner.
 

Læs også

Barcelona sælger andel af Barca Studios for 745 mio

Barca sælger rettigheder - får kapitalindsprøjtning

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0