17/5 2022

Laporta om Lewandowski: Går ikke i detaljer

Joan Laporta vil ikke gå i detaljer angående muligheden for at hente Robert Lewandowski til Barcelona. Fodboldledelsen skal have arbejdsro. 

Joan Laporta vil ikke gå i detaljer angående muligheden for at hente Robert Lewandowski til Barcelona. Fodboldledelsen skal have arbejdsro. 

DFB Pokal

1/8-finale
I morgen 19:45

MAI

vs

BMU

Robert Lewandowski vil gerne forlade Bayern München, og selvom han har kontrakt til næste sommer med de tyske giganter, går der dagligt rygter om, at den farlige polak kunne ende andetsteds denne sommer. 

En af de helt varme klubber, der sættes i forbindelse med Bundesliga-topscoreren, er Barcelona, og tirsdag aften har den spanske klubs præsident så forholdt sig til det konkrete rygte uden dog at afsløre for meget. 

- Lad os lade fodboldledelsen arbejde sammen med det tekniske sekretariat. Jeg kommer ikke til at svare jer i detaljer, indledte Laporta om Lewandowski-rygterne ifølge Marca og fortsatte så videre. 

- De (fodboldledelsen, red.) arbejder for at gøre holdet mere og mere konkurrencedygtigt, og det er ikke nemt, fordi vi kommer fra en besværlig økonomisk situation. 

- Jeg håber på at kunne sige om et år, at 'vi har i store træk ryddet op i klubbens økonomi'. Først er vi nødt til at rydde op, og derefter vil vi være i stand til at tage os af den her type operation (med Lewandowski, red.). 

- Hvis vi klarer at rydde op i klubbens økonomi, kan vi håndtere alle de operationer, vi overvejer, sluttede Laporta om den mulige Lewandowski-transfer. 

33-årige Lewandowski har været i Bayern siden 2014. 

Læs også

Medier: Chelsea lurer på Lewandowski

Lewandowski: Nok min sidste kamp for Bayern

Bayern-boss bekræfter: Lewandowski vil væk

Bayern-præsident: Lewandowski bliver til 2023

Sky: Lewandowski forlænger ikke med Bayern

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0