12/10 2021

Landsholdet vinder global fairplay-pris

Det danske landshold vinder Special World Fair Play Trophy for spillernes håndtering af Christian Eriksens kollaps i Parken i sommer.

Det danske landshold vinder Special World Fair Play Trophy for spillernes håndtering af Christian Eriksens kollaps i Parken i sommer.

Det danske landshold rider på en bølge af succes, og nu bliver Kasper Hjulmands tropper så hyldet for deres præstationer uden for banen også.

Landsholdet har således vundet prisen Special World Fair Play Trophy for deres håndtering af Christian Eriksens frygtelige kollaps under EM i sommer.

Her stod spillerne sammen og skærmede Eriksen, mens han fik livsreddende førstehjælp, og prisen afspejler den respekt, teamwork og omsorg, som holdet viste ved at stå sammen.

Prisen uddeles af den internationale Fair Play Komite og går til individuelle sportsfolk eller hold, der udfører en særlig fair play-handling.

- Vi er naturligvis glade for at vinde en pris, der gives for at vores hold står sammen og hjælper hinanden. Den dag viste vi, hvem vi er, og hvilke værdier holdet bygger på. Det er jeg som anfører stolt over, siger anfører Simon Kjær.

Prisen bliver uddelt til landsholdet inden aftenens kamp mod Østrig i Parken.

Læs også

Hjulmand: Ingen kommer til at presse Eriksen

Hjulmand vil se Dams og Eriksen sammen

Eriksen takker Kjær og læger: I reddede mit liv

Se videoen: Eriksen uddelte krammere i Inter

Dommer så Eriksen falde: Vidste den var gal

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0