2/3 2021

Kvist efter kaffekop-gate: Det var ærgerligt

William Kvist indrømmer nu, at han skulle have været skarpere i det famøse interview med kaffekoppen, da det fjernede fokus, fra hvad det skulle have handlet om.

William Kvist indrømmer nu, at han skulle have været skarpere i det famøse interview med kaffekoppen, da det fjernede fokus, fra hvad det skulle have handlet om.

Superligaen Mesterskabsspil

29. runde
mandag 17:00

FCN

vs

FCK

Da FC København sagde farvel og tak til Ståle Solbakken, var det William Kvist, der trådte frem i rampelyset.

Her skulle Kvist agere midlertidig sportslig leder, men han fik dog ikke den bedste debut på tv-skærmen.

Her opstod det famøse kaffekop-interview nemlig, hvor Kvist blev kritiseret for sin væremåde på skærmen. Og det er noget, som siden har sat tankerne i gang hos den tidligere landsholdsspiller.

Det fortæller han til Offside.

- Der er ingen tvivl om, at jeg rent kommunikationsmæssigt har fået meget respekt for det. I forhold til når man var spiller, så kunne man måske komme med en kommentar. Det er en helt anden verden, udtaler William Kvist og fortsætter.

- Og måske lige med kommunikationen var et af de steder, hvor jeg tænkte - okay, der har jeg måske ikke haft fokus nok. Der skulle jeg nok have brugt et minut mere for at være en tand skarpere på den del.

William Kvist er især ærgerlig over, at det var i det første interview, at han gik galt i byen rent kommunikationsmæssigt, da det tog fokus fra, hvad der egentligt var formålet ved interviewet.

- Det er jo klart, at jeg ikke har haft mine sociale medier åbne. Det ville jo være dumt andet. Men det er et af de steder, hvor jeg må sige, at der ville jeg måske have gjort noget anderledes.

- Men det er klart, at sådan et interview, som er det første, var bare rigtig vigtigt. Det var rigtig ærgerligt, at det blev sat i sådan et lys. Så alt, hvad vi sagde derfra, lød jo dumt. 

William Kvist og resten af FCK skal i kamp igen onsdag aften, hvor de får besøg af Vejle Boldklub i 3F Superligaen.

Læs også

Bo Rygaard stopper som formand i FCK

FCK-chef efter topkamp: Et stykke vej endnu

FCK accepterer undskyldning: Skadeligt for SL

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0