27/10 2020

Kun Chelsea-legender overgår Spurs-duo

Harry Kane og Heung-Min Son har lagt op til 29 af hinandens mål. Kun Chelsea-legenderne Frank Lampard og Didier Drogba har gjort det bedre i Premier Leagues historie.

Harry Kane og Heung-Min Son har lagt op til 29 af hinandens mål. Kun Chelsea-legenderne Frank Lampard og Didier Drogba har gjort det bedre i Premier Leagues historie.

Champions League gruppe E

4. runde
I dag 17:55

REN

vs

CHE

Tottenham har en gylden offensivduo i Harry Kane og Heung-Min Son, og det beviste de to profiler igen mandag.

Her vandt Tottenham over Burnley med 1-0 i Premier League, og det var Heung-Min Son, som blev matchvinder på oplæg fra Harry Kane.

Harry Kane, som typisk er topscorer for Tottenham, har været ustyrlig med sine målgivende afleveringer i denne sæson, og assisten mandag var nummer otte i sæsonen efter bare seks Premier League-runder.

Syv af Kanes målgivende afleveringer har været til Son, som i skrivende stund er Premier League-topscorer med otte mål. Son har lagt op til to af Kanes fem scoringer.

Mandagens mål bragte samarbejdet mellem Kane og Son op på imponerende 29 mål, hvor de to spillere har scoret eller lagt op til hinandens mål.

Dermed har Tottenham-duoen historisk set det næstfarligste samarbejde i Premier Leagues historie, da kun Chelsea-legenderne Frank Lampard og Didier Drogba har haft et bedre samarbejde tidligere.

Da de to spillere spillede på samme hold i deres fælles tid i Chelsea, lagde de op til 36 scoringer til hinanden, og det har ingen anden duo – endnu – gjort bedre.

Læs også

Harry Kane om PL-titel: For tidligt at tale om

Jublende Mourinho: 1-0 er lige så godt som 6-1

Son sikrede arbejdssejr på Turf Moor

Mourinho: Son fortjener en ny kontrakt

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0