12/2 2020

Kroat valgte Wolfsburg over Bayern og Leipzig

Marin Pongracic mærkede i januar interesse fra Bayern München og RB Leipzig, men forsvarsspilleren valgte i stedet at tage til Wolfsburg.

Marin Pongracic mærkede i januar interesse fra Bayern München og RB Leipzig, men forsvarsspilleren valgte i stedet at tage til Wolfsburg.

Bundesliga

21. runde
søn 6. feb 16:30

WOL

vs

GRF

Den 22-årige kroat Marin Pongracic skiftede for knap en måned siden RB Salzburg ud med Wolfsburg, hvor han har skrevet kontrakt til 2024.

Wolfsburg var dog ikke den eneste Bundesliga-klub, der var interesseret i forsvarsspilleren.

Det var Bayern München og RB Leipzig nemlig også, fortæller Pongracic, men storklubbernes interesse var ikke lige så konkret som Wolfsburgs.

- Det er rigtigt, at de andre klubber også var interesserede, selvom det ikke var så konkret. Wolfsburg havde været i dialog med mig i et stykke tid. Jeg kunne være skiftet i sommer, men gjorde det ikke.

- Efterfølgende var jeg ikke tilfreds med min spilletid i Salzburg. Oliver Glasner (Wolfsburg-træner, red.) har en spillestil, der minder om den, vi havde i RB. Det passer mig godt, siger Pongracic til Sport Bild.

Marin Pongracic startede sin karriere som ungdomsspiller i Bayern München, inden turen gik via Ingolstadt og 1860 München til Salzburg.

Læs også

Wolfsburg-nyindkøb straffes efter bande-spark

Wolfsburg henter kroatisk midtstopper

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0