23/9 2021

Kroat om Dortmund-skifte: Overraskede mig

Marin Pongracic er selv overrasket over sit skifte til Borussia Dortmund denne sommer, hvor han er resten af året på en lejeaftale.

Marin Pongracic er selv overrasket over sit skifte til Borussia Dortmund denne sommer, hvor han er resten af året på en lejeaftale.

Champions League gruppe C

6. runde
I morgen 20:00

DOR

vs

BES

Det lå ikke i kortene, at kroatiske Marin Pongracic skulle skifte fra Wolfsburg til Borussia Dortmund denne sommer, men sådan endte det alligevel.

Det har ellers været småt med spilletid i Wolfsburg for den 24-årige forsvarsspiller siden sit skifte fra RB Salzburg til Wolfsburg for et par år siden, men Dortmunds nye cheftræner, Marco Rose, kender kroaten fra deres fælles tid i Salzburg, og det blev afgørende fortæller Pongracic.

Han var nemlig også selv overrasket over interessen.

- For mig var skiftet også overraskende. Det skete meget hurtigt i de sidste to eller tre dage, inden transfervinduet lukkede.

- Marco Rose spillede en meget vigtig rolle i det. Han ville have mig her. Vi talte i telefonen og udvekslede ideer i ti eller 15 minutter. Det var en god samtale, siger Pongracic ifølge Kicker.

Efterfølgende er Pongracic glad for skiftet, hvor klubben også kun har vundet siden da, og nu er målet for kroaten så at spille mest muligt i klubben og udvikle sig.

- Selvfølgelig vil jeg spille så meget som muligt og blive endnu mere moden i min spillestil. På det her niveau og med sådan en kvalitet i holdet, vil jeg vise mig frem på bedst mulig vis. Det er mit personlige mål, forklarer Pongracic.

Den stadigt unge forsvarer har i Dortmund fået spilletid i tre kampe indtil videre i sæsonen. Det er sket i de seneste tre opgør, så måske Pongracic har udsigter til en succesfuld sæson med Dortmund.

Læs også

Perlemål grundlagde Dortmund-sejr i målfest

Bellingham og Haaland på pletten i BVB-sejr

Dortmund lejer midterforsvarer i Wolfsburg

Kroat valgte Wolfsburg over Bayern og Leipzig

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0