30/9 2022

Kramer frygter ikke AaB-nedrykning: Kan se kvaliteterne

AaB-målscorer Lars Kramer mener ikke, at de havde fortjent sejren mod OB, som endte 1-1 fredag aften. Han slår desuden fast, at han ikke frygter en mulig nedrykning.

AaB-målscorer Lars Kramer mener ikke, at de havde fortjent sejren mod OB, som endte 1-1 fredag aften. Han slår desuden fast, at han ikke frygter en mulig nedrykning.

Superligaen Grundspil

11. runde
FT

AaB

1 - 1

OB

15'
1 0
Lars Kramer
Mål
57'
1 1
Bashkim Kadrii
Mål

Det blev heller ikke til en AaB-sejr fredag aften, da nordjyderne hjemme i egen hule måtte nøjes med at spille 1-1 mod OB.

De kom da ellers godt fra start, da Lars Kramer nettede for første gang i AaB-trøjen, men OB formåede at komme tilbage, og det var i bund og grund fortjent nok.

Det fortæller Kramer efter opgøret til TV3 Sport.

- Hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg ikke, at vi havde fortjent mere. De havde ikke så mange chancer, og det havde vi heller ikke, så det var vist en rigtig uafgjort kamp. 

- Der var ikke så mange chancer, og der var en masse fight, så nej, vi havde ikke fortjent sejren. Så det er fair med en uafgjort.

Kramer blev derefter spurgt om, hvorvidt en mulig nedrykning nu var noget, som han frygtede, men det gav hollænderen ikke meget for.

- Nej, Det gør jeg absolut ikke, fordi jeg kan se kvaliteterne hver eneste dag på træningsbanen, som vi så skal vise ude på banen. Men jeg er fuld fortrøstningsfuld over for, at det snart sker, udtaler Lars Kramer.

AaB er efter 11 runder i 3F Superligaen placeret næstsidst i række med kun ti point.

Læs også

Irriteret Tverskov kritiserer dommeren: Ulovlig screening ved scoring

Stadig ingen AaB-sejr under Hamrén efter Kadrii-hug

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0