8/5 2021

Kort målrus sikrede Cadiz ny sejr

Cadiz hentede holdets anden gevinst i træk med 2-1 over Huesca. Alle kampens tre mål blev scoret i løbet af et par minutter.

Cadiz hentede holdets anden gevinst i træk med 2-1 over Huesca. Alle kampens tre mål blev scoret i løbet af et par minutter.

La Liga

35. runde
FT

CAD

2 - 1

HUE

43'
1 0
Marcos Mauro
Mål
45'
1 1
Rafa Mir
Mål
45'
2 1
Gaston Silva
Selvmål

Jens Jønsson og Cadiz har nået 40 point og er i umiddelbar sikkerhed i La Liga, men det samme kan ikke siges om aftenens modstander Huesca. De holder nemlig til under stregen.

De havde derfor klart mest på spil i aftenens opgør, som eksploderede fuldkommen i minutterne op mod pausen.

Marcos Mauro pandede et hjørnespark i rusen til 1-0 for Cadiz efter 43 minutter, og det indledte en meget koncentreret målrus.

Huescas Rafa Mir svarede umiddelbart igen med sit 13. sæsonmål, og så lignede det alligevel det ventede remis ved pausen.

Men Huescas Gaston Silva ville det anderledes. Den uruguayanske back var så uheldig at sende bolden i eget net i overtiden af første halvleg, og dermed havde Cadiz pludselig lavet to mål lige op til pausen.

I hele sæsonen havde de ikke scoret en eneste gang i de sidste fem minutter af første halvleg indtil i aften.

Så var der dog heller ikke flere mål at finde i opgøret, og det var især bittert for Huesca, som efterhånden er i alvorlig fare for at rykke ned efter bare en enkelt sæson.

De har ét point op til Valladolid på den rigtige side af stregen, men har kun fire kampe tilbage mod Valladolids fem.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0