26/9 2021

Komisk Vejle-defensiv i Silkeborg-triumf

Silkeborg sikrede sig søndag aften en 4-2-sejr over Vejle Boldklub. Her gik kampen amok i første halvleg, og Vejle leverede desuden en omgang klodset forsvarsspil.

Silkeborg sikrede sig søndag aften en 4-2-sejr over Vejle Boldklub. Her gik kampen amok i første halvleg, og Vejle leverede desuden en omgang klodset forsvarsspil.

Superligaen Grundspil

10. runde
FT

VB

2 - 4

SIF

14'
1 0
Dimitrios Emmanouilidis
Mål
26'
1 1
Sebastian Jørgensen
Mål
30'
1 2
Sebastian Jørgensen
Mål
33'
2 2
Lukas Engel
Mål
37'
2 3
Nicklas Helenius
Mål på straffe
78'
2 4
Nicolai Vallys
Mål

Vejle Boldklub og Silkeborg IF tørnede sammen i søndagens sidste 3F Superliga-kamp, og hvis man troede, at det ville blive kedeligt i Nørreskoven, tog man i den grad fejl.

De to mandskaber havde nemlig inviteret til et vildt målshow i første halvleg, hvor tilhængerne på Vejle Stadion blev forkælet med mål og stort drama, og det hele startede efter 14 minutter.

Her formåede Dimitrios Emmanouilidis nemlig at bringe hjemmeholdet foran med 1-0 til stor jubel blandt Peter Sørensen og co., men glæden blev rigtig kort, da den efterfølgende blev underkendt på grund af en offside.

VAR skulle dermed på arbejde, men strømmen må have været gået nede i VAR-vognen, da der gik flere minutter, før der kom en afgørelse. Det var dog ventetiden værd for Vejle, da målet blev anerkendt, og så var de foran med 1-0.

De kom dog igen ned på jorden, da Silkeborg i løbet af fire minutter havde vendt kampen rundt på hovedet og bragt sig foran med 2-1.

Klodset forsvarspil af Vejle

Efter 26 minutter dummede Vejles Jerome Opoku sig nemlig i en situation og mistimede fuldstændigt et hovedstød. Herefter kunne Sebastian Jørgensen så chippe bolden over Grytebust, men inden den røg mod mål fik Manjrekar James så også muligheden for at cleare den.

Han kunne dog heller ikke ramme bolden, som ramte overliggeren og endte hos Jørgensen igen, hvor SIF-spilleren uden problemer kunne prikke bolden i mål til 1-1. 

Fire minutter senere var Jørgensen så igen på spil efter et godt Silkeborg-angreb, hvor Rasmus Carstensen kom til baglinjen og smed et indlæg ind mod mål. 

Her kom Jørgensen løbende og dirigerede bolden forbi Grytebust til 2-1, og så faldt stemningen gevaldigt blandt Vejle-tilhængerne.

Højt at flyve - dybt at falde

Det var dog på ingen måde slut endnu, og Vejle formåede derfor at udligne til 2-2 kun tre minutter efter SIF’s seneste scoring. Her stod Lukas Engel på det rigtige sted i feltet og sendte bolden i mål efter et hjørnespark.

Silkeborg var dog ikke tilfreds med stillingen, og de lykkedes faktisk at bringe sig på 3-2 inden pausen. Her blev Nicklas Helenius nedlagt af Grytebust i feltet, og dermed fik Silkeborg chancen fra pletten.

Her var Helenius sikker og bragede Silkeborg på 3-2, som var også stillingen ved pausen efter en vild første halvleg i Nørreskoven.

Festfyrværkeriet fortsatte dog også efter pausen, hvor begge hold havde flere kæmpe muligheder indenfor de første minutter, men den største kom dog til gæsterne, da Jørgensen igen kom i fokus.

Han formåede nemlig at spille Nicolai Vallys helt fri foran kassen, men Grytebust var hurtigt ude af sit mål og hev en stor redning frem.

Det store Vejle-cirkus

Der var tre vigtige point på spil, og det var tydeligt gennem anden halvleg, hvor nerverne begyndte at spille ind. Kampen bølgede nemlig frem og tilbage, da ingen af de to mandskaber formåede at holde fast i bolden

Det var dog Vejle, som var på jagt, og de var da også tæt på at udligne, da Opoku kom frem til en chance i feltet, men han formåede ikke at gøre skaden fra tidligere god igen, da hans hovedstød røg over mål.

15 minutter før tid troede alle på Vejle Stadion, at udligningen nu var i hus, da Saeid Ezatolahi løb helt fri ind i feltet og satte hovedet på et indlæg. Men iraneren formåede på en eller anden måde at heade bolden forbi mål, og det blev dyrt.

Få minutter senere lukkede og slukkede Silkeborg nemlig opgøret, da Vallys scorede til 4-2. 

Chancen opstod, da Vejle diskede op med en omgang komisk forsvarsspil, hvor de i flere situationer ikke formåede at cleare bolden, og dermed kunne Vallys sende bolden ind i netmaskerne.

Kampen endte med en 4-2-sejr til Silkeborg over Vejle, hvor Peter Sørensen og co. nu står noteret for to point efter ti kampe i 3F Superligaen.

39 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0