7/2 2021

Komisk selvmål slog ikke Chelsea ud af kurs

Antonio Rüdiger lavede et rædselsfuldt selvmål, men blev reddet af Jorginho, som på straffespark sikrede Chelsea en sejr på 2-1 over Sheffield United.

Antonio Rüdiger lavede et rædselsfuldt selvmål, men blev reddet af Jorginho, som på straffespark sikrede Chelsea en sejr på 2-1 over Sheffield United.

Premier League

23. runde
FT

SHE

1 - 2

CHE

43'
0 1
Mason Mount
Mål
54'
1 1
Antonio Rüdiger
Selvmål
58'
1 2
Jorginho
Mål på straffe

Thomas Tuchel jagtede sin tredje sejr i træk i spidsen for Chelsea, da The Blues gæstede bundproppen Sheffield United på Bramall Lane.

Andreas Christensen startede i gæsternes treback-kæde mod værterne, som efter en træg sæsonstart har fået lidt fornyet liv og senest slog West Bromwich i midtugen.

Kampen var livlig fra start, og der gik ikke mange minutter, før Timo Werner fik en stor mulighed. Han fik også bolden forbi Aaron Ramsdale i Sheffield-buret, men Chris Basham klarede ærterne for sin målmand og afværgede.

Efter ti minutter var Basham i fokus i det andet felt, da han blev fældet af Ben Chilwell og blev tilkendt et straffespark. Det var dog en kortvarig glæde, for VAR gjorde dommer Kevin Friend opmærksom på en offside, og så blev chancen fra pletten annulleret.

Efter den hektiske start fik Sheffield United bedre styr på defensiven, og Chelsea havde i det store hele svært ved at trænge igennem den bolsjestribede forsvarsmur. Gang på gang optrevlede hjemmeholdet angrebene.

Men tre minutter før pausen satte Chelsea fart i spillet, så muren slog sprækker. Timo Werner lagde bolden skråt tilbage i feltet til Mason Mount, som stensikkert sparkede 1-0-målet i rusen.

Sheffield United kom dog tilbage ti minutter ud i anden halvleg på forunderlig vis. Antonio Rüdiger ville tjatte bolden tilbage til Edouard Mendy, som dog selv var på vej ud i feltet, så bolden trillede forbi ham og i nettet til 1-1.

Det var en grum fejl fra den tyske centerforsvarer, men heldigvis for ham kom Chelsea hurtigt tilbage i spidsen, da Ramsdale nedlagde Werner i feltet.

Dommer Friend vinkede spillet videre, men blev kaldt ud til skærmen for at se nærmere på situationen. Billederne fik ham til at dømme straffe, som Jorginho uden problemer sparkede i kassen til 2-1..

Sheffield United forsøgte at komme tilbage. De havde fortsat stor arbejdsver, men et blokeret gennembrud fra John Fleck og et forkølet skud fra David McGoldrick var noget af det bedste, de kunne komme frem til.

Selvom de satsede med fire angribere til sidst og var nærgående på et saksespark, hev Chelsea sejren hjem og indtager femtepladsen i Premier League kun et enkelt point efter Liverpool på Champions League-pladserne.

Sheffield United forbliver på sidstepladsen og har 12 point til redning.
 

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0