9/6 2021

Kolding IF beholder Denis Fazlagic

Denis Fazlagic og Kolding har besluttet at fortsætte deres samarbejde, så kantspilleren bliver i klubben frem til sommer 2022.

Denis Fazlagic og Kolding har besluttet at fortsætte deres samarbejde, så kantspilleren bliver i klubben frem til sommer 2022.

2. Division

10. runde
I morgen 11:00

HIK

vs

KIF

Onsdag var der glædelige nyheder til Koldings tilhængere, da klubben endelig kunne meddele, at Denis Fazlagic har forlænget sin kontrakt.

Det oplyser Kolding på sin hjemmeside.

Og hovedpersonen er glad for den nye aftale, som løber frem til sommer 2022, da han aldrig har været i tvivl om, at hans fremtid netop ligger i Kolding.

- Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg kunne se mig selv i Kolding på længere sigt. Det er et utrolig spændende projekt, og der sker så meget i klubben. Det er jeg stolt over at være en del af.

- Der er ingen tvivl om, at klubbens plan for den kommende sæson har været afgørende. Vi har et slagkraftigt hold klar og vi forsætter, hvor vi slap. Jeg føler ikke nedrykningen er et skridt ned, men mere et skridt på vejen, udtaler Denis Fazlagic til klubbens hjemmeside.

29-årige Denis Fazlagic formåede at blive noteret for fem mål og to assists i 26 kampe i 1. division for Kolding, som endte med at rykke ned.

Læs også

Højrebacken tager to år mere i Kolding

Kolding gafler erfaren midtbanemand i Skive

KIF siger farvel til 27-årig forsvarskrumtap

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0