17/4 2021

Koeman om jobspekulationer: Lidt mærkeligt

På et pressemøde forud for Copa Del Rey-finalen affejer Barcelona-cheftræner Ronald Koeman spekulationer om sin fremtid i sædet.

På et pressemøde forud for Copa Del Rey-finalen affejer Barcelona-cheftræner Ronald Koeman spekulationer om sin fremtid i sædet.

La Liga

36. runde
I dag 18:00

HUE

vs

BIL

Efter en svær start som cheftræner for FC Barcelona har Ronald Koeman sørget for, at tingene ser lysere ud i Catalonien.

Man er således stærkt involveret i titelkampen, mens den lørdag aften står på finale i Copa del Rey mod Athletic Bilbao. Her kan Barcelona vinde klubbens første trofæ i næsten to år.

Den positive situation var medvirkende til, at Koeman reagerede med en vis irritation, da han på et pressemøde forud for kampen blev spurgt ind til sin fremtid.

- Hvis I gerne vil høre min mening om det her, er det lidt mærkeligt, at jeg skal svare på spørgsmål om dette. Vi har en stime på 19 kampe uden nederlag, vi taber én kamp, og så skal jeg tale om min fremtid. 

- Måske skal jeg acceptere det, men jeg er ikke enig. I må gøre jeres arbejde og tale med folkene i klubben. Jeg har et år tilbage min kontrakt, lyder det fra Barcelona-træneren.

Koeman tilføjede, at han har støtte fra FC Barcelonas nyslåede præsident Joan Laporta, der udtrykte støtte til hollænderen efter sidste måneds valgsejr.

- Vi har talt sammen, og han har vist mig tillid. Hvis nogen skriver, at trænerens fremtid er i fare, behøver præsidenten ikke at svare ved at vise ham tillid.

Copa del Rey-finalen mellem Barcelona og Athletic Club bliver fløjtet i gang klokken 21.30 dansk tid.

Læs også

Athletic-chef: Umuligt mod Barca uden at lide

Småskadet Muniain er optimistisk før finale

Koeman før finale: Ikke mange hemmeligheder

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0