17/4 2021

Koeman før finale: Ikke mange hemmeligheder

FC Barcelona-træner Ronald Koeman føler ikke, der er mange hemmeligheder tilbage hos Athletic Club efter tre indbyrdes kampe - og det gælder også den anden vej.

FC Barcelona-træner Ronald Koeman føler ikke, der er mange hemmeligheder tilbage hos Athletic Club efter tre indbyrdes kampe - og det gælder også den anden vej.

La Liga

37. runde
søndag 16:30

BAR

vs

CEL

I januar mødtes FC Barcelona og Athletic Club to gange, hvor baskerne vandt Super Cup-finalen efter forlænget spilletid, mens katalanerne snuppede en 2-1-sejr i ligaen.

Lørdag aften står de over for hinanden igen, men denne gang i Copa del Rey-finalen.

De mange indbyrdes opgør betyder, at det er svært at overraske hinanden, mener Barcelona-træner Ronald Koeman.

- Når du møder hinanden tre gange på et år, så er der ikke mange hemmeligheder. Hverken for dem eller for os. Det handler om at finde vores våben frem og stoppe deres. Det er det vigtigste. Vi skal være bedre med bolden end sidste weekend.

- Vores tilgang er altid den samme. Det kan være med tre eller fire forsvarsspillere, men tilgangen er den samme. Vi skal dominere, lede efter spillerne mellem kæderne, spille ud på kanterne og skabe chancer. 

- Og så skal vi vinde bolden tilbage med det samme, når vi mister den. Systemet er ikke det vigtige, siger Ronald Koeman ifølge Marca. 

Der er kampstart klokken 21.30.

Læs også

Braithwaite: Barca vidste jeg havde evnerne

Ter Stegen om finale: Håber det ikke sker igen

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0