6/6 2020

Klopp: Werner og Havertz er fantastiske

Jürgen Klopp kalder Timo Werner og Kai Havertz fantastiske, men indikerer samtidig, at corona-krisen har besværliggjort alt for en fodboldklub – heriblandt transfers.

Jürgen Klopp kalder Timo Werner og Kai Havertz fantastiske, men indikerer samtidig, at corona-krisen har besværliggjort alt for en fodboldklub – heriblandt transfers.

Premier League

32. runde
I dag 19:15

MCI

vs

LIV

Bundesliga-profilerne Timo Werner og Kai Havertz har tidligere været rygtet til Liverpool, men Premier League-topholdet ser ud til at være blevet overhalet i kampen om de eftertragtede underskrifter.

Chelsea er ifølge en række medier tæt på at hente Werner, mens Bayern München ligner et godt bud på Havertz' næste destination.

Liverpool-manager Jürgen Klopp lægger ikke skjul på, at han beundrer den tyske duo, men samtidig indikerer han, at de seneste måneders store usikkerhed har besværliggjort det meste.

- Der er en masse gode spillere på denne planet. Timo Werner er en fantastisk spiller, og Kai Havertz er en fantastisk spiller, siger Jürgen Klopp til Sky Germany og tilføjer:

- Det handler om det rette tidspunkt og den rette mulighed – alt skal falde i hak. For seks-syv uger siden vidste vi ikke, om vi ville spille igen i år. Hvis ikke vi skulle spille resten af sæsonen, ville vi tænke, hvornår vi overhovedet skulle spille fodbold igen. Men nu starter det med det samme.

- Vi opfører os, som om alt er normalt igen. Det er det ikke. Vi bruger dette lille smuthul, vi har fået, til at spille fodbold igen. Alt andet må vi se, når det sker. Vi kan ikke bare regne med, at alt bliver godt i fremtiden, lyder det fra Liverpool-manageren på spørgsmålet om Werner og Havertz.

24-årige Timo Werner har scoret i alt 31 mål og lavet 13 assists for Leipzig i denne sæson, mens 20-årige Kai Havertz står noteret for 15 mål og otte assists i alle turneringer for Leverkusen.

Læs også

Rygtetid: Wilczeks klub jagter Jørgensen

Bayern-boss om Werner: Godt køb, Chelsea

Leverkusen: Alle de store vil have vores juvel

Medie: Chelsea løber med Leipzig-stjerne

Varme Havertz drømmer: Vil altid spille CL

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0