23/1 2022

Klopp: Så vanvittigt gode og dårlige kan vi være

Liverpools cheftræner Jürgen Klopp var taknemmelig for en sejr, som han mener viste både hvor sindssygt gode og sindssygt dårlige, hans hold kan være.

Liverpools cheftræner Jürgen Klopp var taknemmelig for en sejr, som han mener viste både hvor sindssygt gode og sindssygt dårlige, hans hold kan være.

Premier League

23. runde
FT

CRY

1 - 3

LIV

8'
0 1
Virgil van Dijk
Mål
32'
0 2
Alex Oxlade-Chamberlain
Mål
55'
1 2
Odsonne Edouard
Mål
89'
1 3
Fabinho
Mål på straffe

Jürgen Klopps tropper lagde godt ud men måtte arbejde for sejren, da Crystal Palace søndag eftermiddag blev besejret med 3-1 på Selhurst Park.

Efter opgøret talte Jürgen Klopp med BBC om opgøret, som både viste Liverpool fra deres bedste og værste side.

- Det er klart, januar er en drilsk periode for os historisk set. I hvert fald mens jeg har været her. Man spiller uden tre spillere i Afrika og et par andre, så vi har haft en lille gruppe af spillere at komme gennem det her med, men drengene har gjort det fantastisk.

- Det viste hvor vanvittigt gode og hvor vanvittigt dårlige, vi også kan være. I 35 minutter var vi enestående. Vi så virkelig skarpe ud, og var klar til at spille i de små rum.

- Så kom der to eller tre sløsede afleveringer, og stadion var tilbage. Palace var tilbage, og vi startede ikke godt i anden halvleg. Vi havde vores øjeblikke, men vi styrede det ikke længere.

- Når du mister bare en smule fokus, viser det hvor trætte vi kan være, for Palace spillede en god kamp. Vi åbnede en dør for dem, og de løb lige igennem.

Læs også

Vieira: Der var aldrig straffe til Liverpool

Sent straffe cementerede sejren for Liverpool

Matip taget ud i pausen: Det var ikke taktisk

Diogo Jota i hopla: Han er allerede fantastisk

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0