29/5 2022

Klopp: Book billetter til Istanbul næste år

Jürgen Klopp var skuffet efter Liverpools Champions League-nederlag, men han tror også på, at hans mandskab kommer stærkt igen næste år. 

Jürgen Klopp var skuffet efter Liverpools Champions League-nederlag, men han tror også på, at hans mandskab kommer stærkt igen næste år. 

Champions League Slutspil

finale
FT

LIV

0 - 1

REA

59'
0 1
Vinicius Junior
Mål

Lørdag aften blev ikke, som Jürgen Klopp og Liverpool håbede på. 

Efter en kamp, hvor de dominerede i store dele af kampen, endte det med et smalt 0-1-nederlag til Real Madrid, der vandt titlen for 14. gang. 

Derfor var Klopp også skuffet efter kampen, men han understregede samtidig, at han har stor tiltro til, at hans trup vender stærkt tilbage i næste sæson. 

- I omklædningsrummet er der ikke nogle, der i øjeblikket føler, at det har været en god sæson. Det skal vi måske bruge nogle timer på. 

- Vi spillede en god kamp. Ikke en perfekt kamp. Jeg tror ikke, at det er muligt at spille en perfekt kamp mod en modstander med så dyb en formation.

- Det føles anderledes. Det er ikke dårligt at komme finalen. Det er en slags succes. Ikke den succes vi ville have. 

- Jeg har en stærk følelse af, at vi kommer igen. Gutterne er virkelig konkurrencedygtige. Det er en enestående gruppe. Vi vil også have en enestående gruppe næste sæson. Hvor er det næste sæson? Istanbul? Book hotellet, siger han til BT Sport efter nederlaget.

Finalen var Liverpools tredje på fem sæsoner. To af de finaler endte med nederlag til Real Madrid, mens de i 2018/19-sæsonen vandt finalen mod Tottenham. 

Læs også

UEFA: Falske CL-billetter skyld i kaos

Liverpool vil have uroligheder undersøgt

Courtois og Vinicius-mål sikrede Real CL-sejr

19 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0