27/1 2023

Kjerrumgaard ser gode Nykøbing-takter: Vi ser rigtig skarpe ud

Nykøbing FC har vundet to træningskampe over Hillerød og HIK, og lørdag gælder det et opgør mod AB. Luca Kjerrumgaard synes, at mandskabet spiller godt for tiden. 

Nykøbing FC har vundet to træningskampe over Hillerød og HIK, og lørdag gælder det et opgør mod AB. Luca Kjerrumgaard synes, at mandskabet spiller godt for tiden. 

Efteråret har været hårdt for Nykøbing FC i NordicBet Ligaen, da klubben lige nu er sidst i rækken. 

Klubben har dog fået en god start på forberedelserne til forårets kampe, da klubben har triumferet mod Hillerød og HIK i to træningskampe. 

Lørdag skal mandskabet duellere mod AB.

Luca Kjerrumgaard siger til klubbens hjemmeside, at Nykøbing har vist godt spil i træningskampene.

- Jeg synes, at vi har set rigtig skarpe ud både på træningsbanen og i vores to kampe. Specielt mod HIK, synes jeg, at man kunne se, at relationerne sidder mere og mere, hvor de skal, og man havde følelsen af, at vi godt kunne have gjort endnu mere ondt på HIK, hvis den sidste skarphed havde været med os. Den skal vi blandt andet bygge på i de næste kampe, siger Kjerrumgaard og tilføjer.

- Jeg sad over i den første kamp mod Hillerød, så det var dejligt at komme ind og få 45 minutter mod HIK og ikke mindst bidrage med mål og en assist. Det håber jeg da at kunne igen i morgen, siger Nykøbing-topscoreren. 

Nykøbing har blot fået ti point i de første 17 kampe. 

Læs også

Målmand forlader Nykøbing FC: Claus Jensen har stor respekt

Nykøbing-målmand stopper: Skifter til Lyngby

Nykøbing FC forlænger med viceanfører Mathias Gehrt

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0