12/10 2021

Kjær: Rykkede tættere sammen efter Eriksen

Det danske landshold er vokset helt sindssygt efter Christian Eriksens forfærdelige kollaps, siger Simon Kjær, der nyder opbakningen og støtten fra fansene.

Det danske landshold er vokset helt sindssygt efter Christian Eriksens forfærdelige kollaps, siger Simon Kjær, der nyder opbakningen og støtten fra fansene.

VM Kvalifikation UEFA Gruppe F

8. runde
FT

DAN

1 - 0

ØST

53'
1 0
Joakim Mæhle
Mål

Danmark skal til VM i suveræn stil, efter den ottende sejr på stribe blev hentet i Parken tirsdag aften med 1-0 over Østrig.

Landsholdsanfører Simon Kjær forsøgte efter kampen at sætte præstationen lidt i perspektiv.

Christian Eriksen kollapsede som bekendt under EM i sommer, og det har gjort, at folk er rykket tættere sammen i bussen, mener Kjær.

- Da Christian gik ud af holdet under de omstændigheder, han nu gjorde, rykkede vi endnu tættere sammen. De folk, der skulle ind og udfylde rummet fra ham, har steppet op, siger Simon Kjær til Kanal 5.

- Vi rutinerede har prøvet at støtte op om dem så godt som muligt og gøre betingelserne endnu nemmere. Christian vil altid være savnet, men samtidig er holdet vokset helt sindssygt.

Simon Kjær fik en trøje med Christian Eriksen på af en fan, som han tog på, og det var ikke tilfældigt, at han iførte sig den.

- Alt er en del af noget større. Det er bare specielt at spille på landsholdet. Det er det bare. Man skal nyde det, for man ved ikke, hvornår det er sidste gang, det sker, hvilket vi har fået det bedste eksempel på overhovedet.

- Christian betyder utroligt meget for mig. Jeg har spillet med ham i 10-12 år på landsholdet. Efter det, vi har været igennem, og den måde, nationen og alle fans har bakket op om os, har været ekstraordinært.

- Kasper Hjulmand siger det hver gang; folk i udlandet forstår ikke helt den stemning, det gør man først, når man kommer hjem i Parken. Det er noget helt sindssygt hver gang.

- Jeg er dybt taknemmelig for den opbakning, vi får, og vi gør alt i hele verden for at give noget igen, siger Simon Kjær.

Læs også

Lykkelig Højbjerg badet i øl: Det er helt vildt

Rørt Schmeichel: Den er til Eriksen og Høgh

Euforisk Delaney: Det var helt enestående

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0