10/10 2021

Kjær om Ballon d'Or: Et kæmpe privilegium

Landsholdsanfører Simon Kjær kalder det et kæmpe privilegium, at han er blandt de 30 nominerede til prisen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d'Or. 

Landsholdsanfører Simon Kjær kalder det et kæmpe privilegium, at han er blandt de 30 nominerede til prisen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d'Or. 

Serie A

23. runde
søndag 19:45

ACM

vs

JUV

Fredag aften løftede France Football sløret for de 30 nominerede til Ballon d'Or. 

Prisen går til den spiller, som journalister, anfører og landstræner fra alle verdens lande vurderer har været verdens bedste i det pågældende år. 

I 2002 var Jon Dahl Tomasson nomineret, men siden da har en dansker ikke været på stemmelisten. Det er der dog ændret på i år, hvor landsholdsanfører Simon Kjær er blandt de 30 nominerede efter et flot år i både AC Milan- og landsholdstrøjen.

- Det er et kæmpe privilegium at blive smidt i en sådan kategori. Det er en anerkendelse af, at jeg har haft et rigtig godt år på mange punkter, og det er jeg utrolig stolt over, og jeg tager det til mig. Det gør, at jeg er endnu mere sulten efter at spille fodbold og blive bedre.

- Jeg skal blive ved med at holde niveau, og jeg skal hjælpe til på samtlige fronter på og uden for banen, uanset om det er med landsholdet eller med AC Milan, siger Simon Kjær ifølge Ritzau. 

Læs også

Dams: Første halvleg var en toppræstation

Mæhle scorede: Vigtigt med afstand til Wass

Hjulmand forsøgte to spidser: Lykkedes ikke

26 kasser: Danmark slog egen målrekord

Kjær sparkede straffespark: Har lagt pres på

Hjulmand trods storsejr: For dårlig kvalitet

12 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0