25/11 2022

Kjær kender Giroud: Hjulmand håber på fordel

Den danske landstræner Kasper Hjulmand håber, det kan være en fordel for Danmark, at anfører Simon Kjær kender Frankrigs spidsangriber Olivier Giroud.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand håber, det kan være en fordel for Danmark, at anfører Simon Kjær kender Frankrigs spidsangriber Olivier Giroud.

EM Kvalifikation Gruppe B

2. runde
I dag 18:45

IRL

vs

FRA

Simon Kjær og Olivier Giroud er til dagligt klubkammerater i AC Milan.

Lørdag pakkes venskabet væk for en stund, når de to spillere står over for hinanden i VM-kampen mellem Danmark og Frankrig, hvor de grundet deres position som henholdsvis forsvarsspiller og angriber kommer til at have flere direkte dueller.

På fredagens danske pressemøde blev Kasper Hjulmand spurgt til, om Kjærs kendskab til Giroud kunne være en fordel for Danmark, og her svarede landstræneren meget tydeligt.

- Simon kender ham selvfølgelig rigtig godt, og vi har da også talt om små detaljer. Han kan fortælle en masse om Giroud, men også en masse andre ting. Forhåbentlig er det en fordel for os. Vi må se, lød det fra Hjulmand, der desuden roste Giroud.

- Jeg synes, det er en fornøjelse at se flere og flere angribere, der i en sen alder bruger deres erfaring til at bevæge sig i boksen, til at blive mere farlige og til at slå koldt vand i blodet før sine afslutninger. 

- Giroud viser også, at han måske er bedre, end han nogensinde har været. Han er meget farlig, afsluttede landstræneren.

Lørdagens kamp mellem Danmark og Frankrig fløjtes i gang klokken 17:00. 

bold.dk vil være tilstede på stadion i Qatar, hvorfra vi dækker opgøret med kampreferat, karakterer og reaktioner.

Læs også

Hjulmand hylder Mbappé: Han kan ikke holdes nede

Hjulmand jokede med Ståle: Kan vi låne Haaland til VM?

Hjulmand afviser Lloris-påstand: Ikke drænet af OneLove-debat

Jonas Wind meldes helt klar til VM-brag mod Frankrig

Frankrig vil tage revanche: DK-kampe har været et wake up-call

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0