17/1 2022

Kjær: Ingen kommer til at tage min plads

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær fortæller, at han hver dag arbejder med et mål om, at ingen skal tage hans plads i AC Milan fra ham.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjær fortæller, at han hver dag arbejder med et mål om, at ingen skal tage hans plads i AC Milan fra ham.

Simon Kjær er ekstremt ambitiøs og motiveret i sin tilgang til sin fodboldkarriere. 

I et interview, der ligger på DBU's og Spillerforeningens twitterprofiler, fortæller han, hvordan han til daglig er 100 procent dedikeret til sin træning. 

- For mig handler det sindssygt meget om de små detaljer. Detaljerne i at gå til træning for at blive bedre og gøre mine ting 100 procent for at kunne mærke, at jeg er i gang og giver noget til mig selv, men også til holdet, siger han og fortsætter.

- Vi har en spiller her, som nogen gange kommer ind med sin mobil i gym, når vi er i gang med at træne. Så stopper jeg min træning, går hen og tager hans telefon og lægger den ud i omklædningsrummet, siger han.

Simon Kjær fortæller videre, at han ikke kommer til at skulle overgive sin plads på holdet i AC Milan. Det bliver, når han selv er parat til at  afgive den. 

- Der er ikke nogen, der kommer til at slå mig af min plads. Det er, når jeg selv siger, at nu er det ved at være tid, siger han og fortsætter. 

- Når den dag kommer, så ved jeg også godt selv, at jeg skal ikke være anden- eller tredjeviolin, for det fungerer jeg ikke i. Jeg vil være den bedste, og det har jeg altid ville, siger han.

Simon Kjær er i skrivende stund ude med en skade, der i hvert fald holder ham fra grønsværen i resten af denne sæson. 

Han fortæller, at udsigten til at kunne komme tilbage og spille på det danske landshold, der stadig ridder på en bølge fra sommerens EM, er en stor motivation for ham i genoptræningen. 

Læs også

Sendte DK ud af VM: Simon Kjær er utrolig

International hæder: Kjær er årets spiller

Kjær: Bedste og værste år i karrieren

Kjær: Har følt mig bedst tilpas i Milan

Stålsat Kjær: Træner seks til otte timer dagligt

7 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0