30/11 2022

Kjær er ikke klar: Ville gerne have haft anfører på banen

Kasper Hjulmand fortæller, at Simon Kjær fortsat ikke er helt klar til at spille, hvorfor Danmark mod Australien desværre må undvære sin anfører. 

Kasper Hjulmand fortæller, at Simon Kjær fortsat ikke er helt klar til at spille, hvorfor Danmark mod Australien desværre må undvære sin anfører. 

Danmark møder klokken 16.00 Australien i den direkte kamp om at komme videre ved VM. 

Startopstillingerne er også klar, og her mangler Danmark for anden kamp i træk sin anfører, Simon Kjær, som desværre fortsat døjer med skadesproblemer i låret, fortæller Kasper Hjulmand. 

Hvad er overvejelsen bag dagens startopstilling?

- Først og fremmest kan man sige taktisk med positionerne, at vi gerne vil have en ekstra midtbanespiller derinde, startede Hjulmand til DR og fortsatte. 

- Og så har der været nogle ting, Simon (Kjær, red.) er desværre ikke helt klar. Den ting, han fik med sit lår i Tunesien-kampen, forsøgte vi at se, om vi kunne få klar til Frankrig og har sparret ham rigtig meget. 

- Og i gårsdagens træning (tirsdag, red.) mærker han stadigvæk lidt, så desværre kunne vi godt have tænkt os vores kaptajn på banen, men sådan skulle det ikke være. 

Hjulmand fortalte videre, at det var vigtigt for Danmark at få fart i spillet, da det ville være op til dem at skabe tempo i kampen. 

Læs også

SLUT: Danmark-Australien og Tunesien-Frankrig minut for minut

Braithwaite starter: Jeg skal bare ud og spille mit spil

Hjulmand skifter tre: Braithwaite starter i front i 4-3-3

Australien skifter ud i forsvaret mod Danmark

Gule kort kan komme i spil - her er scenarierne for Danmark

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0