27/12 2021

Kjær: Bedste og værste år i karrieren

Simon Kjær kalder 2021 for det bedste men også det værste år i sin karriere, da det både indeholdte stor sportslig succes, men også Christian Eriksens kollaps.

Simon Kjær kalder 2021 for det bedste men også det værste år i sin karriere, da det både indeholdte stor sportslig succes, men også Christian Eriksens kollaps.

Det har på mange måder været et vildt år som Simon Kjær.

Den danske landsholdsanfører har oplevet sportslig succes med AC Milan, hvor forsvarsklippen er blevet en profil og har været med til at få italienerne tilbage i toppen af Serie A.

Kjær er ligeledes fortsat som en vigtig brik og som anfører på det danske landshold, hvor han også spillede en formidabel EM-slutrunde i sommers.

Slutrunden satte sig dog også fast af andre årsager, da Simon Kjærs holdkammerat og ven Christian Eriksen som bekendt kollapsede under med dramatiske omstændigheder i den første kamp.

I et interview med Ekstra Bladet kalder Kjær 2021 for det bedste og det værste år.

- 2021 var både det bedste og det værste år i min karriere. Enorme glæder. Store chok, siger han og fortsætter:

- Fra at spille os i EM-semifinalen og kvalificere os superflot til VM samtidig med masser af succes i AC Milan, hvor vi har spillet klubben tilbage i toppen af Serie A - og tilbage i Champions League. Og så til det helt forfærdelige omkring Christian i Finland-kampen.

2021 bød også på personlig hæder til Kaptajn Kjær, da han fik en flot 18.-plads ved årets Ballon d'Or-kåring og blev hyldet for sin støttende rolle under Finland-kampen. Dette fortæller han også om i interviewet med Ekstra Bladet.

Simon Kjær løb desværre ind i en knæskade i starten af december, og han meldes derfor ude i resten af sæsonen.

 

Læs også

Kjær: Har følt mig bedst tilpas i Milan

Stålsat Kjær: Træner seks til otte timer dagligt

Simon Kjær blev hyldet i sikker Milan-sejr

Simon Kjær blandt de 20 bedste i Ballon d'Or

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0