26/5 2020

Kent N. garanterer talent startplads mod FCN

Kent Nielsen siger til Midtjyllands Avis, at 19-årige Rasmus Carstensen med al sandsynlighed starter på højre back mod FC Nordsjælland fredag.

Kent Nielsen siger til Midtjyllands Avis, at 19-årige Rasmus Carstensen med al sandsynlighed starter på højre back mod FC Nordsjælland fredag.

1. division

10. runde
søndag 14:00

SIF

vs

VEN

Den 19-årige Silkeborg IF-spiller Rasmus Carstensen kan se frem til en fredag aften med masser af spilletid i benene.

I repremieren mod FC Nordsjælland får han således lov til at tage over på højre back, hvor den normale stamspiller Svenn Crone sidder ude med karantæne.

- Med mindre der sker noget i løbet af ugen, så er det ham, der kommer til at spille højre back, siger cheftræner Kent Nielsen til Midtjyllands Avis.

Rasmus Carstensen blev brugt på højre back i testkampen mod Vejle Boldklub i weekenden.

- Rasmus havde nogle svære situationer, og som de fleste andre var det lidt blandet. Men han kommer med en masse energi, og det var vigtigt for os at give ham 90 minutter. Hans energi hjælper holdet, men der skal være lidt mere præcision i spillet med bolden, siger Kent Nielsen.

Rasmus Carstensen har i denne sæson spillet seks Superliga-kampe og tre pokalkampe for Silkeborg. Han spillede i sidste sæson syv kampe for Silkeborg i den næstbedste række.

Han er et produkt af klubbens eget talentarbejde og har en kontrakt, der løber frem til sommeren 2021.

Læs også

Silkeborg-talent vil bevise sig i Crones fravær

Ungt talent får ny kontrakt i Silkeborg

SIF-træner roser unge spillere efter sejr

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0