11/6 2020

Kasper Fisker: Har været et meget mørkt sted

Kasper Fisker åbner i et interview med Spillerforeningen op for en hård periode, og han erklærer sig helt klar til at bidrage i 3F Superligaen. 

Kasper Fisker åbner i et interview med Spillerforeningen op for en hård periode, og han erklærer sig helt klar til at bidrage i 3F Superligaen. 

Superligaen Grundspil

7. runde
søndag 17:00

AaB

vs

BIF

Fisker har taget antidepressiv medicin og sovemedicin mod nervesmerter, og det var som sportsmand svært at acceptere, at han var nødt til det. 

- Jeg har været et meget mørkt sted i forhold til min karriere. Jeg har døjet rigtig meget med mit ben og har haft mange smerter. Og jeg har været et halv – hvis ikke helt – depressivt sted. Primært på grund af smerter og søvnmangel, siger Fisker i interviewet. 

Fisker har fået hjælp af psykologer og staben i Brøndby, og han er kommet ud på et bedre sted, hvor han efterhånden er klar til at spille igen. 

- Jeg kan godt spille superligakamp nu. Så for mig handler det om at bygge på, så jeg kan spille endnu mere, og så handler det om at bygge på rent kvalitetsmæssigt også, så jeg bliver god nok til at få spilletid. 

- Og det synes jeg ikke, jeg er så langt fra nu. Jeg havde håbet, at jeg var med i den første kamp, men jeg har også stor respekt og stor selvindsigt til at se, at der også er andre end mig i Brøndby, der også gerne vil spille. Jeg er helt klar til at spille Superliga nu, siger Fisker. 

Fisker har kontraktudløb med Brøndby denne sommer, men har fået forlænget sin aftale, så den gælder frem til udgangen af juli, hvor sæsonen slutter. 

Læs også

Brøndby forlænger med Fisker og Tørnes

Fisker: Jeg tror på comeback lige efter pausen

Fisker har udløb i Brøndby: Villig til at gå langt

Kasper Fisker har været under kniven igen

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0