16/5 2022

Kane vil fortsætte samarbejdet med Conte

Harry Kane er ikke i tvivl om, at han meget gerne ser, at Antonio Conte fortsætter i klubben i den kommende sæson. 

Harry Kane er ikke i tvivl om, at han meget gerne ser, at Antonio Conte fortsætter i klubben i den kommende sæson. 

Der har været mange rygter om Tottenham-manager Antonio Contes fremtid. Italieneren er blevet sat i forbindelse med et skifte til PSG, men foreløbig ser det ud til, at han fortsætter i London-klubben. 

Conte kom til Tottenham i november, hvor han skrev under på en kontrakt frem til sommeren 2023. 

Hvis det står til Tottenham-profilen Harry Kane, så er der ingen tvivl om, at manageren meget gerne skal blive i den nordlige del af London. 

- Jeg ved helt ærligt intet om hans fremtid, det er hans beslutning, udtaler Kane ifølge Evening Standard og fortsætter:   

- Han har arbejdet hårdt, siden han kom til klubben, og han er en god mand. Han er meget passioneret, men hvad end han vælger at gøre i fremtiden, skal man respektere det. 

- Jeg er sikker på, han skal have en snak med ledelsen om sin fremtid. Fra mit synspunkt ser det ud til, at alle nyder at arbejde sammen med ham. 

- Jeg er stor fan af ham, vi kommer godt overens, så selvfølgelig vil det være godt for Tottenham, hvis han bliver i klubben. 

Tottenham ligger lige nu på fjerdepladsen i Premier League, men de kan ikke selv afgøre, om det skal blive til en plads i Champions League i næste sæson. 

Arsenal er to point bag Tottenham, rivalerne har en enkelt kamp i hånden.

Læs også

Spurs overhalede Arsenal efter Burnley-sejr

Son: CL er vigtigere end topscorertitlen

Conte om Spurs-fremtid: Er 100 procent i det

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0