5/12 2021

Kadrii og OB nedlagde Randers i pokalen

OB fik et godt udgangspunkt i den første af to kampe mod Randers FC i Sydbank Pokalen, da de slog de forsvarende pokalvindere med 2-0, hvor Bashkim Kadrii var på pletten.

OB fik et godt udgangspunkt i den første af to kampe mod Randers FC i Sydbank Pokalen, da de slog de forsvarende pokalvindere med 2-0, hvor Bashkim Kadrii var på pletten.

Sydbank Pokalen

kvartfinale
FT

RAN

0 - 2

OB

8'
0 1
Bashkim Kadrii
Mål
40'
0 2
Mads Frøkjær-Jensen
Mål
52'
0 2
Tosin Kehinde
Brændt straffe

Søndagens sidste kamp i Sydbank Pokalen blev spillet på Cepheus Park, hvor Randers FC og OB tørnede sammen i kvartfinalen.

Her skulle gæsterne fra Odense forsøge at få et godt resultat med sig hjem inden returopgøret, men de stod overfor et stærkt Randers-mandskab, der meget gerne vil gentage pokal-triumfen fra sidste sæson.

Værterne fra Kronjylland fik dog ikke en særlig god indledning på kampen, da det var OB, som var det farligste mandskab.

De havde nemlig flere store chancer, hvor både Bashkim Kadrii og Issam Jebali kunne have fået gang i måltavlen, men de manglede den sidste skarphed.

Det var dog ikke tilfældet efter otte minutter, hvor Kadrii bankede gæsterne i front med 1-0. Her fik Kadrii bolden i venstre side af feltet, hvor Patrik Carlgren forsøgte at gøre målet mindre, men det var dog intet problem for OB-angriberen.

Kadrii sendte nemlig bolden fladt ind mod netmaskerne, og så kunne OB-spillerne bryde ud i jubel.

Kæmpe OB-jubel

Efterfølgende kom Randers bedre med i kampen, hvor rekordindkøbet Stephen Odey nu også ville vise sig frem. Angriberen sendte et godt skud afsted fra distancen, men Hans Christian Bernat var klar på stregen.

Det var dog ikke Randers’ aften denne søndag, og derfor kunne de medrejsende fans fra OB igen juble, da det også blev 2-0 kort tid før pausen.

Denne gang var det Kadrii, som smaskede et indlæg i boksen, som Randers ikke kunne få clearet. I stedet endte bolden for fødderne af Mads Frøkjær, som sikkert sparkede den over stregen.

OB var flyvende på dette tidspunkt, hvor de var det bedste mandskab på banen, men Randers fik dog muligheden for at reducere lige inden pausen.

Her så Bernat lidt uheldig ud, da han mistimede et indgreb, og så endte bolden hos Alhaji Kamara, men endnu en gang manglede skarpheden for Randers, da han sendte skuddet forbi mål.

Randers misbrugte straffespark

Efter pausen fik Randers dog en kæmpe mulighed for at sparke sig tilbage i opgøret, da Alexander Juel Andersen ramte bolden med armen inde i OB-feltet.

Randers fik derfor tilkendt et straffespark, som Tosin Kehinde skulle tage sig af, men Kehinde havde heller ikke held i den søndag aften, da han bankede bolden på stolpen.

Det var værternes store chance for at skabe nyt liv i kampen. Randers havde nemlig efterfølgende store problemer med at få skabt de store muligheder mod et OB-mandskab, der forsøgte at forsvare sejren hjem.

Simon Tibbling fik i slutfasen også en stor chance, da et Randers-indlæg endte hos svenskeren, men det er åbenbart ikke Tibblings største force, da den store mulighed blev misbrugt.

Randers satsede alt i slutningen af kampen, hvor de forsøgte med mange indlæg, men de kunne ikke passere Hans Christian Bernat nede i OB-målet.

Det endte derfor med en sejr på 2-0 til OB, som kan rejse hjem til Odense med et fremragende udgangspunkt inden returopgøret mod Randers i næste uge på Nature Energy Park.

Læs også

OB'er: Kun FCK og FCM bør ikke se på RFC

RFC-chef: Sælger ved Europa- og pokalexit

36 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0