30/9 2022

Jonas Knudsen vil beholde Hareide: Haft en positiv effekt

Jonas Knudsen er glad for at have Åge Hareide som cheftræner hos Malmö FF, og han håber da også på, at han vil blive, da klubben har brug for ham.

Jonas Knudsen er glad for at have Åge Hareide som cheftræner hos Malmö FF, og han håber da også på, at han vil blive, da klubben har brug for ham.

Malmö FF formåede at få Åge Hareide ud af sin trænerpension, da de i starten af september præsenterede nordmanden som ny cheftræner.

Det har været svingende med resultater, da det et blevet til to sejre og to nederlag, men den tidligere danske landstræner har alligevel gjort et godt indtryk i truppen hos de svenske mestre.

Det fortæller Jonas Knudsen, som gerne vil beholde Hareide efter denne sæson, hvor aftalen mellem parterne udløber.

- Åge er ekstremt dygtig og ved, hvad han vil. Det, truppen har brug for, er en person, der viser den retning, som vi skal gå.

- Det er op til klubben og Åge selv, men det jeg kan se er, at han har haft en enorm positiv effekt, siden han kom til Malmö. Vi har brug for hans knowhow og erfaring, udtaler Jonas Knudsen ifølge fotbolltransfers.com.

Senest blev det til en 2-1-sejr til Åge Hareide og Malmö FF, da de slog Helsingborg IF. De ligger nu nummer fire i Allsvenskan med otte point op til Djurgården på førstepladsen.

Læs også

Knudsen håber på spilletid: Hareide ved hvad jeg kan

Braga spolerede Hareides tilbagevenden i Malmö

MFF-profil ville have Åge tilbage: Betyder meget

Malmö fik Hareide ud af pension: Afviste andre klubber

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0