26/7 2021

John Terry kvitter Aston Villa: Vil være chef

Aston Villa bekræfter, at John Terry forlader klubben denne sommer, da han ønsker at forfølge muligheden for at blive manager.

Aston Villa bekræfter, at John Terry forlader klubben denne sommer, da han ønsker at forfølge muligheden for at blive manager.

Premier League

7. runde
søndag 13:00

TOT

vs

AVL

John Terry forlader Aston Villa denne sommer.

Chelsea-ikonet har været assistent for Dean Smith siden 2018, men nu føles det rigtigt at søge nye udfordringer i trænergerningen, mener Terry.

- Det har været en kæmpe ære og et stort privilegium at have været i Villa i tre år, men nu føles det rigtigt at træffe den ekstremt svære beslutning om at komme videre, siger Terry.

- Jeg vil vise respekt for manageren og alle i Aston Villa, og efter jeg har tænkt grundigt over min fremtid denne sommer, er jeg nået frem til, at det ikke vil være fair at fortsætte i en ny sæson uden at være sikker på at færdiggøre den.

40-årige John Terry lægger ikke skjul på, at hans mål er at blive manager.

- Min umiddelbare plan er at tilbringe lidt kvalitetstid med min familie og derefter forhåbentlig få nogle invitationer til at besøge klubber og ledere rundt omkring i Europa for at udvikle mit mål om at blive manager.

- Det har altid været min ambition at blive fodboldtræner, og når jeg får den rigtige mulighed, føler jeg mig klar til at tage en sådan udfordring op, siger Terry.

John Terrys navn er blevet nævnt i forbindelse med et trænerjob i Swansea, hvor Steve Cooper ventes at rykke videre denne sommer.

Læs også

Terry: Mount bliver anfører i Chelsea

Lampard om stærke Villa: Terry har indflydelse

Terry roser Johan Lange: Køber vigtige spillere

Villa hyrer Dean Smith og John Terry

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0