27/9 2021

Jens Stage: Målløs Wind er stadig vigtig

Selv om Jonas Wind ikke scorer, så er han stadig særdeles vigtig for FC Københavns spil. Det siger Jens Stage ovenpå 5-1-sejren over FC Nordsjælland.

Selv om Jonas Wind ikke scorer, så er han stadig særdeles vigtig for FC Københavns spil. Det siger Jens Stage ovenpå 5-1-sejren over FC Nordsjælland.

Superligaen Grundspil

10. runde
FT

FCN

1 - 5

FCK

19'
0 1
Jens Stage
Mål
49'
0 2
Mads Døhr Thychosen
Selvmål
52'
1 2
Adamo Nagalo
Mål
57'
1 3
Kevin Diks
Mål
64'
1 4
Pep Biel
Mål
80'
1 5
Isak Bergmann Johannesson
Mål

Søndag spillede FC København en strålende kamp oven på to skuffelser mod FC Midtjylland og Nykøbing FC.

Det blev til en 5-1-sejr over FC Nordsjælland, men trods fem FCK-scoringer, så var der ikke mål fra angriber Jonas Wind.

Det gør dog ikke det store ved Winds betydning for holdet, siger midtbanespiller Jens Stage blandt andet i sin vurdering af kampen.

- Det er selvfølgelig vigtigt at vinde, det var godt for os rent mentalt at komme op på hesten igen, siger han til FCK.dk og takker de fremmødte fans, inden han tilføjer:

- 1-0-målet var godt, men sådan er det, når man spiller sammen med så mange dygtige spillere, så skal man nogle gange bare løbe det rigtige sted hen. Men godt forarbejde af blandt andet Bøving og Jonas - og selvom Jonas ikke fik scoret, så er han vigtig, for han binder holdet utroligt godt sammen.

Jens Stage tilføjer, at FCK er nødt til at nå samme niveau som mod FCN, hvis FCK skal ende med superligatrofæet.

Jonas Wind har ikke scoret i de seneste fire superligakampe, men er i alt noteret for fire mål i ligaen. Wind udtrykte selv irritation over ikke at være kommet på måltavlen mod FC Nordsjælland, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også

Wind ville på tavlen i 5-1-sejr: Pisseirriterende

FCK fik wakeupcall: Vi har haft ærlige snakke

SLUT: FCN - FCK minut for minut

FCK tilbage - målfestede i Farum med 5-1-sejr

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0