1/10 2020

Jens Jønsson og nimands-Cadiz slog Athletic

Cadiz fik to røde kort, men slog alligevel Athletic Club med 1-0. Alvaro Negredo fik sit andet gule kort for film, og danske Jens Jønsson spillede 72 minutter. 

Cadiz fik to røde kort, men slog alligevel Athletic Club med 1-0. Alvaro Negredo fik sit andet gule kort for film, og danske Jens Jønsson spillede 72 minutter. 

La Liga

4. runde
FT

BIL

0 - 1

CAD

48'
0 0
Carlos Akapo
To gule kort
57'
0 1
Unai Lopez
Selvmål
70'
0 1
Álvaro Negredo
To gule kort

Jens Jønsson var i startopstillingen for Cadiz, der torsdag aften var gæster hos Athletic Club.

Cadiz skulle forsøge at følge op på sidste weekends 2-0-sejr over Huesca, der bragte dem op på tre point for to kampe.

Det samme stod Athletic Club noteret for, efter de slog Eibar med 2-1 i deres seneste kamp.

Hjemmeholdet kom til kampens første gode afslutning, da Raul Garcia sendte en afslutning fra tæt hold snert forbi den højre stolpe. 

Efter knap en halv times spil fik Isaac Carcelen afsluttet på Athletic-målet, men skuddet voldede ikke Unai Simon problemmer.

Dermed sluttede en chancefattig første halvleg uden scoringer.

Tre minutter efter pausen blev mulighederne for point til Jønsson og co. besværliggjort, da Carlos Akapo kom for sent i en tackling. Det kostede et gult kort og en tidlig tur i bad, da han allerede var noteret for en advarsel. 

Men trods en mand i undertal var det alligevel Cadiz, der bragte sig foran efter knap en times spil. 

Anthony Lozano tog en glimrende tur i højre side, inden han lagde den på tværs mod en helt fri Jens Jønsson. Unai Lopez fik dog kastet sig i vejen, så han i stedet gled bolden i eget net og snød Jens Jønsson for danskerens første La Liga-scoring. 

Få minutter senere kom Raul Garcia til en ny stor chance for hjemmeholdet, da han sendte en god afslutning fladt mod det højre målhjørne, men Jeremias Ledesma reddede flot.

20 minutter før tid blev Cadiz også reduceret til ni mand, og det var den slags røde kort, der må koste ekstra dyrt i bødekassen. 

Alvaro Negredo var allerede noteret for et gult kort, da han smed sig i feltet og forsøgte at filme sig til et straffespark. Den købte kampens dommer ikke, så han viste i stedet Negredo ud for sit andet gule kort, som han altså fik for film.

Men på trods af at være to mand i undertal, så holdt Cadiz stand og fik en 1-0-sejr. Jens Jønsson blev udskiftet små 20 minutter før tid.

Læs også

Sevilla slog Jønsson og Co. i overtiden

Jønsson og Cadiz sejrede sikkert i bund-strid

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0