12/7 2020

Jammerbugt henter to nye spillere

Jamerbugt FC har søndag meddelt, at de tilknytter Mathias Mortensen og Lasse Storvang, der begge har lavet en etårig aftale.

Jamerbugt FC har søndag meddelt, at de tilknytter Mathias Mortensen og Lasse Storvang, der begge har lavet en etårig aftale.

Jammerbugt FC har i en pressemeddelse søndag meddelt, at de har hentet Mathias Mortensen og Lasse Storvang fra Vejgaard Boldklub.

De to spilere, der har rødder i Randers, har begge lavet etårige aftaler. Både Storvang og Mortensen har en del divisionserfaring på bagen.

Cheftræner i Jammerbugt Bo Zinck er glad for de to forstærkninger.

- Lasse og Mathias kender 2. division og er klar til at træde direkte ind i truppen og bidrage fra dag et. Begge er ærgerrige og vil mere, så det er også godt for træningskulturen, at der kommer nye til, som kan skubbe til niveauet igen.

- Det skærper konkurrencen på holdet og styrker os til en sæson, som jeg mener er den vigtigste i mange år, forklarer Bo Zinck om sine to forstærkninger og med henvisning til de nye strukturændringer i 2. division,

Bo Zinck er især glad for Lasse Storvangs målnæse.

- Lasse er en særdeles dygtig angriber, som har gjort det godt for Vejgaard i en længere periode og scoret mål undervejs. Han er en teknisk begavet spiller med næse for mål og han er god i spillet med bolden, men også i boksen. 

- Samtidig er der stadig et udviklingspotentiale, som vi glæder os til at arbejde med. Lasse kommer i hård konkurrence med vores øvrige angribere, og det bliver en vigtig faktor for os i en vigtig sæson. Han kan, vil og tør, og er en god fyr, som vil passe godt ind hos os.

Jammerbugt sluttede sæsonen i 2. division som nummer seks i oprykningsspillet. 

Læs også

Middelfart sikrer sig 18-årigt målmandstalent

Jammerbugt sikrer sig ung AaB-målmand

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0