4/6 2022

Italien og Tyskland delte efter tæt opgør

Italien og Tyskland spillede lørdag aften 1-1 i dødens pulje i Nations League efter en tæt kamp. 

Italien og Tyskland spillede lørdag aften 1-1 i dødens pulje i Nations League efter en tæt kamp. 

UEFA Nations League A Gruppe 3

1. runde
FT

ITA

1 - 1

TYS

70'
1 0
Lorenzo Pellegrini
Mål
73'
1 1
Joshua Kimmich
Mål

Der var storkamp i Nations League, da Italien mødte Tyskland på Stadio Renato Dall'Ara i Bologna lørdag aften.

Roberto Mancini havde før kampen været ude og sige, at Italien er på vej ind i en ny fase på landsholdet, og derfor startede flere unge spillere som Sandro Tonali og Gianluca Scamacca inde.

Tyskland startede som sædvanlig med en kerne fra Bayern München, og det var derfor ikke overraskende, at det var en af dem, der fik et opgørets første chancer.

Efter 25 minutter modtog Leon Goretzka nemlig bolden på kanten af feltet, og midtbanemanden forsøgte at føle bolden op i hjørnet, men afslutningen røg langt over mål.

Ti minutter senere var Italien tæt på at komme foran, da Scamacca kiksede en aflevering og i stedet lagde den til rette for sig selv, hvorefter han fyrede en flad afslutning afsted, som kun stolpen kunne forhindre i at gå i mål.

Nogle minutter senere var Serge Gnabry tæt på i den anden ende, da han modtog bolden efter lidt klumpspil, men kantspillerens venstrefodsafslutning var langt forbi. Første halvleg sluttede 0-0.

I anden halvleg fik italieneren den første chance, da Scamacca kom først på et indlæg efter 47 minutter, men angriberen fik ikke et ordentligt træf på bolden, som røg forbi den fjerneste stolpe. 

Efter 70 minutter kom det første mål så. Degnand Wilfried Gnonto drev flot bolden til baglinjen, hvor han med et godt indlæg fandt Lorenzo Pellegrini, der nemt kunne gøre det til 1-0 til italienerne.

Tyskerne svarede dog meget hurtigt igen. Det tog ikke mere end halvandet minut, før Joshua Kimmich let kunne prikke bolden i mål i den anden ende, efter bolden lidt tilfældigt havnede foran fødderne på ham.

De store chancer udeblev efter de to hurtige scoringer, og derfor sluttede kampen 1-1. 

Det betyder, at Ungarn topper gruppen, da de tidligere på aftenen besejrede England. 

Læs også

Roma-back valgte Polen: Hørte aldrig fra Italien

Avis: Mancini overvejer fremtiden - PSG lurer

Stor mystik: Mancini undres over duos fravær

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0