7/9 2021

Israel-træner hylder DK: Er på et andet niveau

Den israelske landstræner Willibald Ruttensteiner ærgrer sig over, at hans hold indkasserede tre mål efter dødbolde, men erkender, at Danmark er på et andet niveau i gruppen. 

Den israelske landstræner Willibald Ruttensteiner ærgrer sig over, at hans hold indkasserede tre mål efter dødbolde, men erkender, at Danmark er på et andet niveau i gruppen. 

VM Kvalifikation UEFA Gruppe F

6. runde
FT

DAN

5 - 0

ISR

28'
1 0
Yussuf Poulsen
Mål
31'
2 0
Simon Kjær
Mål
41'
3 0
Andreas Skov Olsen
Mål
58'
4 0
Thomas Delaney
Mål
90'
5 0
Andreas Cornelius
Mål

Danmark fortsatte deres sikre fremmarch mod VM i 2022, da de tirsdag aften knuste Israel med 5-0 i Parken. 

Det aftvang roser fra gæsternes træner Willibald Ruttensteiner på det efterfølgende pressemøde, hvor han så fint spil fra sit hold indtil det danske føringsmål, mens han ærgrer sig over at indkassere tre gange efter dødbolde.

- Indtil det 28. minut spillede mit hold godt. Jeg synes, vores organisation var god. Så indkasserede vi det første mål, hvor vi tabte duellen på midtbanen og var uheldig med riposten fra vores keeper, der havnede lige for fødderne af Yussuf Poulsen.

- De er stærke, men det er ikke godt nok at indkassere tre mål efter dødbolde. Vi skal gøre det bedre, fortalte den israelske landstræner. 

Han var imponeret af det danske tempo og pegede på, at Danmark har et andet niveau i forhold til gruppens andre hold.

- Jeg må også sige, at Danmarks kvalitet i dag var for høj til os. Tempoet, de spillede i, kunne vi ikke følge. Jeg er meget ked af at indkassere fem mål. Spillerne så, at fejl på det her niveau afgør kampene.

- Skotland vandt 1-0 over Østrig, så vi er et point bag skotterne. I oktober møder vi Skotland og Moldova, og jeg er meget optimistisk. Derudover må jeg bare sige, at ud af alle holdene i gruppen, så er Danmark på et helt andet niveau.

Danmark står nu noteret for 18 point - syv flere end Skotland, der er nærmeste forfølger. 

Læs også

Hjulmand: Tror vi lige har slået verdensrekord

Dansk dominans i Parken: Det var vanvittigt

Mæhle efter 5-0: Kørte Israel fuldstændig over

Karakterer: Delaney og Dams bedst i målshow

Danmark tonser mod VM: Ny målfest i Parken

SLUT: Danmark-Israel minut for minut

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0