7/10 2022

Ishøj-succestræner fik 1. div-tilbud: For højt niveau

Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan siger til bold.dk, at klubber fra NordicBet Ligaen og divisionerne har vist interesse for ham. Han er dog ikke interesseret i at træne på højere niveau.  

Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan siger til bold.dk, at klubber fra NordicBet Ligaen og divisionerne har vist interesse for ham. Han er dog ikke interesseret i at træne på højere niveau.  

bold.dk i Ishøj:

Ishøj har haft glæde af Erdogan Aslan i to et halvt år som cheftræner, og det har han gjort med stor succes.  

Vil du se fodbold live på bold.dk?

bold.dk arbejder på at sende alle kampe live fra den danske 2. og 3. division gratis for alle vores brugere.

Har du interesse i at se divisionsfodbold live på bold.dk?

Indtast din mail, og få besked, når vi er klar til kamp.

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik

Erdogan Aslan overtog et hold, der netop var blevet næstsidst i DS.  

I den seneste sæson rykkede Ishøj for første gang op i divisionerne, og lige nu er mandskabet på en imponerende tredjeplads i 3. division.  

De gode resultater er ikke gået ubemærket hen.  

Erdogan Aslan siger til bold.dk, at han har fået tilbud fra de danske divisionsrækker, men han brænder for sit civile arbejde, hvor han er leder på to socialpædagogiske opholdssteder for belastede børn og unge.  

Derfor har han ikke planer om at skulle være træner på højere niveau.  

- Jeg har haft mulighed for at komme til 1. division som assistent og 2. og 3. division, men jeg har simpelthen ikke tid til det. Jeg kan ikke træne fem gange om ugen på grund af mit civile arbejde, så min ambition er at udvikle det sted, hvor jeg er.  

- Jeg har på ingen måde lyst til at komme højere op. Lige nu er jeg her indtil sommer, hvor min kontrakt udløber, og jeg synes selv, at vi har gjort det rigtig godt i de to en halv sæson, som vi har været her mig og min uundværlige assistent Saban (Saban Özdogan, red.).  

- Hvis der er en anden klub, der vil have mig efter næste sommer, så vil jeg selvfølgelig gerne gøre det samme. Niveauet skal ikke være højere end det her, men hvis jeg ikke havde mit civile arbejde, var jeg gået all in, siger Erdogan Aslan til bold.dk.

Fokus på Ishøj

Aslan fortæller, at der er klubber, der allerede har forsøgt at lægge billet ind på ham nu, selvom kontrakten med Ishøj først udløber til sommer. Ishøj er interesseret i at forlænge med succestræneren, men Aslan ser tiden an.  

- Jeg havde mulighed, da jeg kom til Ishøj som assistenttræner i 1. division, og der er allerede nogle klubber, der har henvendt sig angående næste sommer, og det er divisionsklubber og Danmarksserie-klubber. 

- Jeg har kun fokus på Ishøj, og det fylder for mig. Jeg elsker mine spillere her og vil gå igennem ild og vand for dem indtil næste sommer, hvor min kontrakt udløber. Uden deres store indsats var der jo heller ikke nogen klubber, der havde henvendt sig.  

Så må vi se, hvordan det udvikler sig, siger Aslan til bold.dk og tilføjer, at der er tre klubber, der har henvendt sig, og Ishøj-cheftræneren er meget smigret og stolt over interessen.  

Den spillende assistenttræner i klubben Saban Özdogan fortæller også til bold.dk, at Aslan har nogle store menneskelige egenskaber, og han tager sig af alle, og det har været en af nøglerne bag succesen.  

45-årige Aslan har tidligere været træner i TFC Odsherred samt Svebølle BI, som han ligeledes rykkede op fra DS til divisionerne for første gang.  

Aslan har derudover spillet over 500 divisionskampe som aktiv spiller.  

Læs også

Bundprop i 3. div. er advaret: Skal passe på Stückler

Ishøj-profiler måber: Forfærdeligt og vanvittigt

Ishøj tabte topbrag: De scorede to mål på utilgivelig vis

Profil roser Ishøj: FCK var selvfølgelig toppen af poppen

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0