17/1 2022

Ishøj forstærker sig: To med divisionserfaring

Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan siger til LigaBold.dk, at klubben har sikret sig Isaac Kannah Jr. og Mehmet Coskun. Kannah har senest spillet for Avarta, mens Coskun har tørnet ud for FC Roskilde. 

Ishøj-cheftræner Erdogan Aslan siger til LigaBold.dk, at klubben har sikret sig Isaac Kannah Jr. og Mehmet Coskun. Kannah har senest spillet for Avarta, mens Coskun har tørnet ud for FC Roskilde. 

Ishøj IF er placeret lunt i svinget i Danmarksserien Pulje 1, hvor den ambitiøse Danmarksserie-klub lige nu topper puljen med fem point ned til Greve.

Nu har Erdogan Aslans tropper sikret sig et par forstærkninger i jagten på at blive divisionshold til næste sæson.

Erdogan Aslan siger til LigaBold.dk, at Ishøj henter 28-årige Isaac Kannah Jr., der kommer fra Avarta. Han er amerikaner og har også tørnet ud for FC Roskilde, AB Tårnby og Slagelse samt finske og amerikanske klubber.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mehmet Coskun. Foto: FC Roskilde

Den anden tilgang er 23-årige Mehmet Coskun, der har senest har spillet for FC Roskilde. Han har også været i Avarta, Avedøre, AB og Hvidovre. Aslan har store forventninger til de nye tilgange.

- Isaac Kannah kan spille alle de offensive pladser både som angriber, tier og på begge kanter. Han har faktisk også spillet midtbane inde i Avarta, og han har været god på otter-positionen. 

- Det er en spiller, som jeg har store forventninger til. Han skal dække nogle af de huller, som der har været. Nu har vi vundet 12 ud af 14 kampe, og derfor skal vi ikke have mere end to maksimalt tre ind, da jeg har været meget, meget tilfreds med min trup. Isaac (Isaac Kannah, red.) har jeg meget store forventninger til, siger Erdogan Aslan til LigaBold.dk og tilføjer:

- Mehmet Coskun er også en rigtig dygtig spiller, der har rigtig mange divisionskampe. Han kan spille på venstre back eller venstre wingback. Vi har også en rigtig dygtig spiller i forvejen i Birol Serinkanli, og han kan faktisk spille kant og i venstre side af centerforsvaret i en treback-kæde, så giver os bare nogle flere muligheder først og fremmest.

Erdogan Aslan oplyser til LigaBold.dk, at klubben forventer at komme med yderligere to forstærkninger blandt andet på målmandsposten, hvor klubben har mistet Yousuf Butt til AB Tårnby, som LigaBold.dk kunne afsløre.

Disse forstærkninger er dog ikke kommet på plads endnu.

Ishøj IF starter sæsonen op 26. marts, hvor mandskabet skal op mod Frederikssund i Ishøj.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Læs også

Kæmpe Ishøj-bombe: Stor profil skifter klub

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0