24/11 2022

Irans Queiroz giver igen: Spørg Southgate om Afghanistan

Carlos Queiroz antydede på et pressemøde torsdag, at verdens journaliststand lægger en vis dobbeltmorale for dagen i deres dækning af de politiske anliggender i Mellemøsten.

Carlos Queiroz antydede på et pressemøde torsdag, at verdens journaliststand lægger en vis dobbeltmorale for dagen i deres dækning af de politiske anliggender i Mellemøsten.

Irans landstræner Carlos Queiroz er ikke bleg for at trække en overskrift eller to.

Det taktiske overhoved for det borgerkrigsramte Iran tog torsdag til genmæle mod mange af de politiske spørgsmål, som portugiseren tydeligvis føler, har taget overhånd under det kontroversielle VM i Qatar.

Under pressemødet gendrev Carlos Queiroz vigtigheden af pressefrihed, men han gjorde det klart, at han følte, tiden var kommet til, at hans trænerkolleger blev stillet flere spørgsmål omkring politiske anliggender i verden.

På vej ud fra pressemødet udfordrede portugisiske Queiroz BBC journalisten Shaimaa Khalil med følgende ord.

- Hvorfor spørger du ikke de andre trænere? Hvorfor spørger du ikke Gareth Southgate: Hvad synes du om England og USA, som forlod Afghanistan og alle kvinderne der alene?

Spørgsmålet fra Queiroz kom, efter Khalil havde spurgt den iranske angriber Mehdi Taremi, hvorvidt han havde et budskab til de mange iranere, som lige nu protesterer mod styret i den islamiske republik.

Iran fik en del opmærksomhed, da holdet afholdt sig fra at synge med på deres nationalsang i protest mod landets regering.

Læs også

bold.dk møder påvirkede iranske fans: Folk dør for friheden

Iran sang ikke med på nationalsangen: De vil bringe glæde

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0