17/1 2022

Inter-boss afviser Dybala: Vi er ikke på udkig

Inter-direktør Beppe Marotta afviser, at klubben skulle være på jagt efter Dybala, da de i forvejen har masser af kvalitet på de offensive pladser.

Inter-direktør Beppe Marotta afviser, at klubben skulle være på jagt efter Dybala, da de i forvejen har masser af kvalitet på de offensive pladser.

Paulo Dybala kan i denne tid frit forhandle med andre klubber, da kontrakten med Juventus udløber til sommer.

Argentineren har i den seneste tid været sat i forbindelse med et skifte til rivalerne fra Inter, hvor direktør Beppe Marotta angiveligt skulle have holdt møde med Dybalas agent.

Marotta er derfor blevet spurgt ind til en mulig aftale med Juventus-profilen, men Inter har masser af kvalitet i offensiven, og derfor er de ikke på jagt efter Dybala.

- Når en spiller af Dybalas kaliber nærmer sig kontraktudløb, er det helt naturligt, at han bliver sat i forbindelse med den ene eller den anden klub. Vi har dog fire angribere i vores trup, som vi er meget tilfredse med, og vi er ikke på udkig efter nogen på det område.

- Dybala ville være et ønske for mange klubber, og vi holder øje med udviklingen på markedet, men vi er tilfredse i øjeblikket og ønsker at vise respekt for de angribere, som allerede gør det så godt for Inter, udtaler Beppe Marotta ifølge Football Italia.

28-årige Paulo Dybala står noteret for ni mål og fire assists i 20 kampe for Juventus i denne sæson.

Læs også

Inter-assistent: Både tilfreds og ærgerlig

Atalanta-træner: Vi fortjente sejren mere

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0