16/1 2022

Inter-assistent: Både tilfreds og ærgerlig

Inter mistede point i topstriden i Serie A, da Milano-klubbens udekamp mod Atalanta endte 0-0. Efter kampen var Inters assistenttræner, Massimiliano Farris, både en tilfreds og lettere ærgerlig mand.

Inter mistede point i topstriden i Serie A, da Milano-klubbens udekamp mod Atalanta endte 0-0. Efter kampen var Inters assistenttræner, Massimiliano Farris, både en tilfreds og lettere ærgerlig mand.

Serie A

22. runde
FT

ATA

0 - 0

INT

Der var chancer til scoringer for begge hold, men målløs forblev kampen, da Inter gæstede Atalanta søndag i en topkamp i Serie A.

Begge holds målmænd stod fremragende, og trods adskillige store chancer endte opgøret altså uden scoringer, og derfor var det en både tilfreds og småærgerlig Inter-assistent, Massimiliano Farris, der gjorde status efter kampen.

- Vi prøvede at bygge spillet op fra bunden og lade angriberne få lidt flere bolde. Det var nødvendigt at angribe dybt, så vi prøvede at holde bolden inden for egne linjer, fortalte Farris til DAZN efter kampen.

Inter-holdet vandt onsdag aften over Juventus i den italienske Super Cup efter en kamp med forlænget spilletid, og ifølge Farris sad kampen stadig i Inter-spillerne.

- Vi kom fra at spille 120 ekstremt hårde minutter, og jeg tror, at Juventus spillede den mest fysisk betonede kamp i hele sæsonen i onsdags. At skulle finde fysiske og mentale kræfter til at møde Atalanta e rikke let. Det var en god kamp, og vi er tilfredse, men vi er også ærgerlige, for vi havde chancerne til at tage sejren hjem, men vi har stor respekt for Atalantas flotte kamp, sluttede Farris.

Inters cheftræner, Simone Inzaghi, havde mistet stemmen efter søndagens kamp, hvorfor det var Farris, der udtalte sig på trænerens vegne.

Med resultatet ligger Inter fortsat på Serie A's førsteplads, to point foran bysbørnene fra AC Milan.

Læs også

Atalanta-træner: Vi fortjente sejren mere

Italiensk topkamp endte uafgjort

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0